Trei fotbaliști revin la FCSB. Vor fi prezenți la reunire

FCSB se va întări în această vară, dar vor fi consemnate și trei reveniri destul de importante!

În ultimele sezoane bune, Gigi Becali a adoptat o strategie prin care încearcă să achiziționeze cei mai talentați tineri fotbaliști din România, pe care ulterior să îi vândă pe sume mari. În câteva cazuri, această strategie a dat roade, iar când acești jucători nu au performat imediat, FCSB i-a împrumutat la alte echipe.

Pentru a se asigura că jucătorii beneficiază de timp de joc, FCSB îi împrumută sezon după sezon la echipe unde pot juca mai des. Și în sezonul trecut, campioana României a avut jucători împrumutați la alte cluburi, iar la reunire, care va avea loc curând, aceștia sunt așteptați înapoi.

Aparent, există șanse reduse ca toți jucătorii care vor reveni la FCSB să și rămână alături de „roș-albaștri”, însă este de așteptat ca o parte dintre ei să continue pentru stagiunea următoare, în care se va urmări câștigarea unui nou titlu și pătrunderea în grupele unei competiții internaționale.

Printre cei care vor face parte din lotul FCSB-ului la reunire se numără Malcom Edjouma (mijlocaș, 27 de ani, care va reveni de la Bari – Serie B), Ovidiu Perianu (mijlocaș, 22 de ani, de la Gloria Buzău) și Alexandru Musi (mijlocaș, 19 ani, de la Petrolul).

Malcom Edjouma putea rămâne în Italia, la Bari, dar peninsularii nu au decis să activeze clauza de transfer definitiv în cazul mijlocașului francez. În perioada petrecută în afara României, fotbalistul a bifat 22 de meciuri în Serie B, a punctat de două ori și a oferit o pasă decisivă.

Perianu a promovat cu Gloria Buzău, Musi a impresionat la Petrolul. Îl păstrează FCSB?

Ovidiu Perianu a fost utilizat destul de mult la Gloria Buzău, alături de care a și promovat din Liga 2 în Superliga României, fiind pe teren în 14 meciuri. A marcat două goluri și a reușit să ofere o pasă decisivă pentru trupa pregătită de Andrei Prepeliță.

Lasă un comentariu