Trei jucători vor pleca de la FCSB

Echipa milionarului din Pipera a câștigat campionatul matematic încă din etapa #7, iar de atunci a înregistrat trei eșecuri consecutive.

Mai întâi, formația dirijată de Elias Charalambous a pierdut cu Universitatea Craiova (0-2). Ulterior, FCSB a fost înfrântă de CFR Cluj (0-1), iar în ultima etapă a play-off-ului Superligii României a cedat și în derby-ul cu Rapid (0-2).

Gigi Becali anunță trei plecări de la FCSB
După confruntarea cu giuleștenii, Gigi Becali a menționat că Ovidiu Popescu va pleca de la FCSB și că fotbalistul s-a înțeles cu FC Universitatea Cluj. Mai mult, patronul FCSB a precizat că o să-i trimită sub formă de împrumut și pe Ionuț Panțîru, respectiv pe Eduard Radaslavescu.

”Pleacă Ovidiu Popescu, a semnat cu ‘U’ Cluj. O să îl dăm împrumut pe Panțîru. Noi nu mai avem jucători să plece. Și pe Radaslavescu îl dăm împrumut ca să joace, eu am încredere în el, dar trebuie să joace”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

FCSB a câștigat primul titlu din formatul play-off/play-out al Superligii României. Roș-albaștrii au încheiat sezonul pe primul loc cu 49 de puncte și cinci victorii, două remize și trei înfrângeri în play-off.

Primul transfer al verii la FCSB: ”Semnează pe trei ani”

”Kiki vine mâine (n.r. astăzi, luni, 20 mai) să semnăm. Mâine vine și semnează pe trei ani. Rămâne și Radunovic, îi expiră contractul în iarnă, mai are șase luni, rămâne și Radunovic după aia. I-am propus prelungirea. I-am propus și lui 15.000”, a mai specificat Becali pentru sursa amintită anterior.

David Kiki e cotat la 1,1 milioane de euro de site-urile de specialitate. Originar din Benin, fundașul se află la Farul Constanța din iulie 2022 și contractul său a expirat la finele actualei stagiuni.

De cealaltă parte, Risto Radunovic e legitimat la FCSB din ianuarie 2021, iar contractul său se va sfârși la sfârșitul anului 2024. La 1,4 milioane de euro este estimat muntenegreanul născut la Podgorica de Transfermarkt.

Lasă un comentariu