Țucudean, Chipciu și Goian reacționează după ce FCSB a fost reprimită în Ghencea: „Așa ne dăm seama care e adevărata Steaua”

Derby-ul FCSB – CFR Cluj se va juca pe Stadionul Steaua, duminică, de la ora 21:30, iar interesul fanilor vicecampioanei este uriaș.

Pentru FCSB va fi primul meci jucat pe Stadionul Steaua după o pauză de aproape opt ani și jumătate. Ultimul joc al roș-albaștrilor disputat în Ghencea a fost pe 22 martie 2015, 4-1 în campionat contra celor de la FC Viitorul. 

Țucudean, Chipciu și Goian reacționează după ce FCSB a fost reprimită în Ghencea

George Țucudean este ultimul jucător al celor de la FCSB care a înscris în Ghencea. Fostul golgheter al României consideră că, în funcție de prezența la stadion, se poate stabili care este „adevărata Steaua” – fie FCSB, fie CSA Steaua.

Alexandru Chipciu și Dorin Goian, alți doi jucători importanți care au evoluat la FCSB, salută revenirea echipei lui Gigi Becali în Ghencea și sunt de părere că ultrașii celor de la CSA Steaua vor accepta treptat această situație.

Ce au spus Țucudean, Chipciu și Goian despre revenirea FCSB în Ghencea (interviu pentru PRO TV și Sport.ro):

George Țucudean: „Să vedem cum se vând bilete. Așa ne dăm seama care e adevărata. Oamenii susțin FCSB-ul, care, de fapt, e Steaua. Până la urmă, la câți suporteri sunt acolo, aia e adevărata”

Alexandru Chipciu: „I-am dat lui Țucudean o pasă de gol la ultimul meci acolo. Mie, din ce am trăit pe Ghencea, mi s-a părut chiar templul fotbalului românesc. Într-adevăr, aș putea să înțeleg și partea lor (n.r – a fanilor CSA Steaua) pentru că se simt acasă acolo, dar ar trebui și ei să vadă că e corect ca și alte echipe să joace pe acel stadion”

Dorin Goian: „Va fi ceva special. O dată de încercuit în calendar. Într-un final, vor fi nevoiți să accepte (n.r – fanii CSA Steaua). Rivalitatea este peste tot. Probabil la început va fi mai greu de gestionat, dar ușor-ușor se vor obișnui”

  • Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat, miercuri seară, că s-au vândut aproximativ 25.000 de bilete pentru meciul cu CFR Cluj, la mai puțin de 48 de ore după ce s-au putut achiziționa online.
  • 27.540 de bilete poate să vândă FCSB pentru meciul cu CFR Cluj din Ghencea

Lasă un comentariu