Tudor Băluță a ales. Este dorit de FCSB și Dinamo

 

Tudor Băluță (25 de ani) și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța, alături de care a câștigat titlul în sezonul 2022-2023.

Mijlocașul nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Superliga României de rivalele FCSB și Dinamo, dar este tentat să accepte o propunere din străinătate.

Unde s-ar putea transfera Tudor Băluță în următoarea perioadă


Transferat în 2019 de Brighton pentru trei milioane de euro, Băluță ar putea ajunge în Polonia sau Cipru, conform GSP.ro. MKS Cracovia și Apollon Limassol sunt cele două echipe care se luptă pentru semnătura fostului campion al României.

În străinătate, Băluță nu a primit foarte multe șanse din partea echipelor la care a fost legitimat. La prima echipă a lui Brighton a jucat un singur meci, în Cupa Ligii Angliei, evoluând în rest mai mult pentru echipa de tineret a clubului.

Nici la ADO Den Haag nu a reușit să confirme. În scurta perioadă în care a fost împrumutat în Olanda, Băluță a prins doar patru meciuri.
Ultimul care a încercat să-l „revitalizeze” a fost Mircea Lucescu. „Il Luce” l-a luat sub formă de împrumut la Dinamo Kiev, dar nici acolo nu a reușit să se impună în primul „11”.

Cota de piață a lui Tudor Băluță este de 2,6 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Gigi Becali a negat că a negociat cu Tudor Băluță

În ultimele zile, s-a vehiculat că Tudor Băluță negociază cu FCSB, însă patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a negat vehement acest lucru.

”Habar n-am de așa ceva. Mai vreau jucători, dar nu vă spun vouă. Dar Băluță… nici vorbă. Nu e vorba de Băluță. Deci, nu vă spun nimic până nu se face”, a declarat Gigi Becali, potrivit playsport.

Lasă un comentariu