Tudorel Stoica a găsit explicația pentru care CSA Steaua joacă în Ghencea pe un stadion gol, iar derby-ul FCSB – CFR Cluj e sold-out! „Cine vine așa? Drumul Taberei e cât un oraș! Lumea de acolo e cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor”

Tudorel Stoica, 68 de ani, o glorie a clubului roș-albastru, a explicat la ProSport Live motivul pentru care CSA Steaua nu umple arena din Ghencea la meciurile din Liga 2. Duminică, 6 august, de la ora 21:30, FCSB va evolua pe acest stadion în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a patra a Superligii, și se anunță o asistență uriașă.

Tudorel Stoica a găsit explicația pentru care CSA Steaua joacă în Ghencea pe un stadion gol, iar derby-ul FCSB – CFR Cluj e sold-out! „Cine vine așa? Drumul Taberei e cât un oraș! Lumea de acolo e cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor”

Tudorel Stoica a câștigat alături de Steaua trofee precum Cupa Campionilor Europeni, în 1986, sau Supercupa Europei, în 1987. Acesta a explicat că CSA Steaua București nu e lăsată să promoveze. Dacă formația pregătită în prezent de Daniel Oprița ar putea ajunge în prima ligă atunci arena din Ghencea ar fi plină la toate partidele.

„Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă echipa Steaua era lăsată să intre, de cei care sunt pe la Minister pe acolo și fac anumite jocuri, în Liga 1…stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară. Cine vine în Liga a doua, la ora 17:00, într-o marți sau joi la nu știu ce oră?? Cartierul Drumul Taberei ca populație e aproape cât un oraș din România. Sunt convins că lumea de acolo e dornică și e tot cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor și cu oamenii care au făcut performanță. Da, FCSB are spectatori. E normal, ca orice echipă. Dar asta nu trebuie să influențeze…” a declarat Tudorel Stoica la ProSport Live

FCSB – CFR Cluj e sold-out

Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 de locuri, iar cele aproximativ 27.000 de bilete scoase la vânzare au fost epuizate. Ultimele tichete s-au vândut ieri la casele de la arena din Ghencea.

„Sunt un suporter al echipei Steaua și am spus că moral nu trebuie să se joace (n.red. – FCSB – CFR Cluj pe arena din Ghencea)…mi-am spus părerea. Se va juca…foarte bine. Asta este! Important e să și câștigi sau să faci un joc spectaculos”, a mai spus Tudorel Stoica la ProSport Live.

De ce nu trebuia ca FCSB să joace în Ghencea: „Este o aberație! Mi se pare imoral să joace la tine acasă. Acolo se numește stadionul Steaua, cea mai galonată echipă din estul Europei, care a făcut o performanță extraordinară. Trebuia să se termine procesul”.

  • Cel mai recent meci al FCSB în Ghencea este cel cu Viitorul, scor 4-1, disputat la data de 22 martie 2015

Lasă un comentariu