UEFA a anunțat cine va arbitra meciul Virtus – FCSB! Arbitru a primit o suspendare record

După ce a câștigat Supercupa României după ce a învins-o pe Corvinul Hunedoara cu scorul de 3-0, FCSB se pregătește pentru startul aventurii europene.

Marți, 9 iulie, roș-albaștrii se vor confrunta cu Virtus în prima manșă a primului tur preliminar al UEFA Champions League.

Cine va arbitra meciul Virtus – FCSB din primul tur preliminar al Champions League

UEFA a anunțat că partida, care va avea loc la San Marino, va fi condusă de o brigadă din Bosnia și Herțegovina. Antoni Bandic va fi arbitrul central, asistat de Amer Macic și Damir Lazic la margine. Dragan Petrovic va fi arbitru de rezervă.

În 2017, Antoni Bandic a fost implicat într-o controversă majoră în urma meciului Radnik Bijelina – Zrinjski, scor 1-2. În acel meci, Bandic a eliminat incorect un jucător al echipei Zrinjski și a acordat un penalty controversat aceleași echipe. Din cauza acestor decizii, Bandic a fost temporar exclus de pe lista arbitrilor din campionatul Bosniei și Herțegovinei pentru sezonul 2017/18, dar ulterior, oficialii federației au revenit asupra deciziei, permițându-i să arbitreze din nou.

AC Virtus va fi adversara lui FCSB în primul tur preliminar al Champions League

AC Virtus a câștigat primul său titlu din istorie la finalul sezonului trecut, terminând pe prima poziție cu 79 de puncte, la două puncte distanță de locul doi, La Fiorita. Din 30 de meciuri jucate, AC Virtus a câștigat 26, a pierdut trei și a obținut o singură remiză. De asemenea, în 2023, AC Virtus a câștigat și Cupa statului San Marino.

Diferența de valoare dintre FCSB și AC Virtus este considerabilă. Lotul FCSB este evaluat la aproximativ 35 de milioane de euro, în timp ce valoarea echipei din San Marino depășește cu puțin un milion de euro.

Lasă un comentariu