Ultimatum pentru Radunovic. Reacția aspră a patronului de la FCSB

În lumina unui posibil titlu pentru FCSB, Gigi Becali se confruntă cu ținerea jucătorilor cheie la echipă.

Cu Florinel Coman plecând în Qatar și Darius Olaru având șanse de a părăsi echipa, situația se complică odată cu declarațiile lui Risto Radunovic, care și-a exprimat dorința de a părăsi FCSB.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o reacție aspră la aceste declarații. Cu contractul lui Radunovic expirând în decembrie 2024, Becali încearcă să-l rețină la club, oferindu-i un nou contract cu un salariu lunar majorat de la 10.000 la 15.000 de euro. Este o încercare de a menține echilibrul în echipă, având în vedere plecările importante care se profilează.

Cu o cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro și contribuții notabile la echipă, Radunovic rămâne o piesă valoroasă în schema echipei.

  • Radunovic a strâns 134 de meciuri pentru FCSB, marcând cinci goluri și livrând 14 pase decisive.

„I-am propus prelungirea contractului (n.r.- lui Radunovic). El are 10.000 (n.r.- de euro pe lună), să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e”, a declarat patronul celor de la FCSB. 

Radunovic vrea să plece

Declarațiile sale după meciul cu Sepsi arată că, deși este dedicat succesului echipei, își dorește să-și continue cariera în altă parte. În ciuda ofertei îmbunătățite, Radunovic pare să aibă privirea îndreptată către noi provocări.

„Avem șapte puncte diferență și începem play-off-ul cu dreptul. Mă bucur că am ajutat echipa, dar cel mai important e că am obținut victoria acasă. Trebuia să le dăm ceva suporterilor, au făcut efort mare pentru noi și nu le-am dat totul.

E cel mai important că n-am căzut mental, am arătat caracter, am profitat că restul au pierdut puncte. Campionatul se joacă, sunt meciuri echilibrate, după pauza de națională ne așteaptă un meci foarte greu, dar nici lor nu le va fi ușor.

Coman e inspirat, a jucat foarte bine, e meritul lui, dar și al echipei. Sincer, îmi doresc să luăm campionatul și să plec, încă n-am vorbit cu nimeni de contract, vreau să termin campionatul să caut o soluție și să plec”, a declarat muntenegreanul, după meciul cu Sepsi.

În această ecuație delicată între aspirațiile jucătorului și eforturile clubului de a-l păstra, rămâne de văzut care va fi decizia finală a lui Risto Radunovic și impactul său asupra echipei.

Lasă un comentariu