Ultrașii CSA, se ,,războiesc,, cu Cătălin Oprișan, autorul cărții Steaua, din cauza unei postări a acestuia! „Închide gura, pleacă privirea! Nu mai vorbi tu de Steaua!”

Junalistul Cătălin Oprișan, autorul cărții „Steaua”, este în război cu ultrașii CSA, după ce aceștia au fost deranjați de o postare a lui.

Jurnalistul sportiv Cătălin Oprișan a stârnit furia ultrașilor de la CSA Steaua printr-o postare controversată pe pagina sa de socializare. Oprișan, cunoscut și pentru cartea sa „Steaua”, a provocat reacții aprinse din partea suporterilor echipei din Ghencea după ce a sugerat subtil că FCSB ar fi tot Steaua.

„Oprișan, care se tot dă stelist, se folosește acum de numele lui Ilie Savu, tot ca să dezinformeze. Ilie Savu ne-a părăsit acum aproape 14 ani. Nu l-a suportat niciodată pe Becali.

Și asta era înainte ca lumea să afle că Becali nu a cumpărat niciodată Steaua, că a înființat altă echipă în 2003 și că a furat numele, marca și locul Stelei în campionat.

Iar Oprișan vine să ne spună nouă că Ilie Savu s-ar fi bucurat pentru FC Fcsb sau că ar fi susținut echipa asta infectă! Rar vezi atâta nesimțire!”, a fost prima reacție a celor care gestionează pagina de facebook Steaua Liberă.

Jurnalistul a fost profund deranjat de limbajul și tonul folosite de ultrași, declarând că pentru el, Steaua a murit în momentul în care a fost confruntat cu insultele. Oprișan a subliniat faptul că lucrarea sa „Steaua” a avut un succes considerabil, fiind vândută în 10.000 de exemplare doar în 2009, dar acum se găsește doar pe site-uri la un preț mult mai mare, deși în 2008 costa doar 90 de lei.

De asemenea, el a menționat că la lansarea cărții a preferat să aibă alături personalități precum Ilie Savu, Țop Voinescu, Tudorel Stoica, Anghel Iordănescu sau Marius Lăcătuș, evitând prezența lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Cu toate acestea, mesajele agresive ale ultrașilor nu au încetat. Aceștia i-au cerut lui Oprișan să își țină gura și să înceteze să mai vorbească despre subiectul controversat. Mai mult, l-au acuzat că nu este singurul care a scris despre Steaua și i-au reproșat din nou lipsa de bun simț.

„Ai stat lângă Ilie Savu? Ai stat degeaba, pentru că tot nu s-a prins nimic de tine. Așa că tu nu ești în măsură să le dai sfaturi ‘celor care se ceartă între ei’. Tu ești doar un vânzător de cărți. Închide gura, pleacă privirea, nu mai vorbi despre Steaua!”, au contraatacat cei de la Steaua Liberă.

Lasă un comentariu