Un club din străinătate insistă pentru transferul unui titular de la FCSB! Ofertă de două milioane de euro

FCSB s-a despărțit de 14 fotbaliști în această vară, însă Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit că nu este tentat să mai vândă și alți jucători, indiferent de ofertele primite.

Presa din străinătate a scris despre transferul unui titular de la FCSB! Ofertă de două milioane de euro

Adrian Șut este unul dintre jucătorii de bază de la FCSB, iar evoluțiile mijlocașului au atras atenția și în rândul cluburilor din străinătate. Cea mai interesată formație este Genk, iar jurnaliștii belgieni anunță că Gigi Becali nu vrea să renunțe la fotbalistul său decât în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Genk a realizat nişte transferuri în această vară, dar va rămâne activă, în continuare, pe piaţa transferurilor. Aceştia caută un nou atacant, dar şi întăriri suplimentare la mijlocul terenului. Posibil ca acesta să fie Adrian Şut.

Genk este pregătită să ofere 2.000.000 de euro, dar patronul celor de la FCSB se gândeşte la o vânzare pentru 3.000.000 de euro. Iarna trecută, Genk a fost în contact cu mijlocaşul, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Potrivit patronului de la FCSB, transferul s-ar putea realiza în această vară”, au notat cei de la voetbalprimeur.be.

Adrian Șut, declarat netransferabil de către Gigi Becali

În cadrul unei intervenții telefonice la Liga Digisport, Becali a fost întrebat despre situația lui Șut, moment în care a anunțat că internaționalul român nu mai este de vânzare, chiar și pentru suma considerată cea corectă, deoarece nu vrea să întrerupă startul perfect de sezon al echipei (n.r. cinci victorii consecutive în campionat). 

„Am ofertă de două milioane, dar nu îl mai dau nici cu trei. Am avut două milioane acum două săptămâni. Nu direct, impresarul mi-a zis că două milioane oferă pe el. Am zis că vreu trei.

Acum spun că nu îl dau, nu e de vânzare. Nu am eu averea mea? Mă interesează pe mine banii din fotbal? Eu mai vând că nu vreau să dau de la mine. Dar când avem cinci din cinci, cum să dau?”, a declarat Becali. 

Lasă un comentariu