Un fost antrenor de la Fcsb, nedumerit de transferurile pe care Becali urmează să le facă „Ciudat!”

FCSB este lider autoritar în Superliga, iar Gigi Becali a anunțat că vrea să facă unele transferuri care să întărească echipa, pentru a putea face față în Liga Campionilor.

Patronul FCSB-ului a inclus pe lista de transferuri nume importante din fotbalul autohton, printre care Louis Munteanu, Denis Alibec, și Alex Mitriță. Cu toate acestea, antrenorul Nicolae Dică consideră că strategia patronului este greșită, deoarece FCSB dispune deja de fotbaliști buni pe posturile pentru care se dorește aducerea de noi jucători.

„Îl ai deja pe Coman, îl ai pe Tavi Popescu, aduci acum şi Louis Munteanu, aduci Alibec, aduci Mitriţă… Ciudat. Poate vrea să facă două echipe, una pentru campionat, alta pentru cupele europene”, a spus Nicolae Dică, la Orangesport.

Gigi Becali a pus ochii pe Otele

„Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu?”, a spus Becali, la Primasport.

Lasă un comentariu