Un fost jucător al echipei ,,Steaua,, anunță: ”Eu merg la meciuri la ambele ‘Stele’”

Adrian „Rică” Neaga, acum în vârstă de 44 de ani, și-a pus ghetele de fotbal în cui acum zece ani, dar amintirile sale rămân vii în inimile fanilor. A avut privilegiul de a îmbrăca tricoul echipei din Ghencea de două ori în cariera sa.

În primul său episod la Steaua, între 2001 și 2003, Neaga a demonstrat calitățile sale de atacant talentat și a lăsat o amprentă puternică în memoria suporterilor. Apoi, după o pauză, a revenit pe gazonurile pe care le cunoștea atât de bine, între 2007 și 2009, pentru a-și servi din nou echipa de suflet, clubul patronat de Gigi Becali. Chiar și după retragere, legătura sa cu fotbalul și cu cele două echipe nu s-a estompat.

Neaga este un spectator asiduu la meciurile ambelor echipe, manifestându-și sprijinul și pasiunea pentru fotbal. Cu toate că unele lucruri s-au schimbat în lumea fotbalului românesc, Neaga este ferm în credința sa că FCSB este, în esență, continuatoarea tradiției și a spiritului Stelei. Așa că, indiferent de nume și de culori, pentru el, dragostea pentru echipa din Ghencea rămâne neschimbată.

Adrian Neaga: ”Eu merg la meciuri la ambele ‘Stele’”

Neaga își susține foștii colegi, pe Daniel Oprița și Gabriel Boștină, care activează la CSA Steaua.

„La Steaua merg. Am văzut că s-ar putea să joace încă un meci în Ghencea. Eu merg la ambele Stele la meciuri. Culoarea roș-albastru. Am afinitate față de echipa care e în prima ligă și care cred că e adevărata Steaua.

Acuma îmi pare rău că o spun și de multe ori mi-am atras antipatii, dar mă duc și la meciurile lui Daniel Oprița și lui Boștină pentru că îi susțin și chiar mă bucur pentru ei că au făcut lucruri bune acolo la echipa Armatei”, a spus Rică Neaga, potrivit Fanatik.ro.

Adrian Neaga și-a început cariera la FC Argeș, iar ulterior a mai evoluat pentru Steaua, Al Nassrm Chunman Dragons, Seongnam Ilhwa, Neftchi Baku, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk sau CS Mioveni.

Lasă un comentariu