Un fost jucător de la FCSB a dat verdictul: „Chiricheș e cel mai bun fundaș central român”

După 10 ani, Vlad Chiricheș a îmbrăcat din nou echipamentul roș-albaștrilor. Oțelul Galați – FCSB s-a încheiat 0-2.

Echipa lui Elias Charalambous a reușit, astfel, să câștige patru meciuri din patru jucate în noul sezon. FCSB e lider momentan în Superliga României cu nouă puncte după trei etape disputate.

Un fost jucător de la FCSB a dat verdictul: „Chiricheș e cel mai bun fundaș central român”

Romario Benzar, fost jucător la FCSB în perioada august 2017 – iulie 2019, a vorbit despre Vlad Chiricheș, remarcând faptul că stoperul e cel mai bun fundaș central român la ora actuală.

„(n.r. Revenirea lui Chiricheș ce înseamnă pentru fotbalul românesc?) Doar dacă ne gândim că un jucător din Serie A vine în România, e ceva wow. Și mai ales că Vlad Chiricheș e căpitanul echipei naționale, a jucat atâtea meciuri în Serie A și Premier League… e un plus pentru campionatul nostru.

E cel mai bun fundaș central român la momentul actual. Și din campionat, bineînțeles”, a spus Romario Benzar, potrivit iamsport.ro.

Vlad Chiricheș a plecat de la FCSB în august 2013, când Gigi Becali l-a vândut celor del a Tottenham Hotspur pentru 9.5 milioane de euro, moment în care fotbalistul era cotat la opt milioane de euro. Acum, Transfermarkt îl apreciază pe Chiricheș la 900.000 de euro.

Oțelul Galați – FCSB 0-2

Chiar dacă Oțelul a avut două bare, iar Vlad Chiricheș a fost aproape de un autogol în prima parte a meciului, roș-albaștrii au câștigat trei puncte importante la Galați, pe un stadion arhiplin.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, după ce Andrei Cordea i-a pasat la aproximatitv 25 de metri, iar winger-ul FCSB-ului a șutat fără să stea pe gânduri și a reușit, astfel, să marcheze o bijuterie.

În repriza secundă, Andrea Compagno l-a învins pe Relu Stoian cu un șut din apropierea careului, după ce vârful italian a rămas unu contra unu, în urma unui contraatac fulger al roș-albaștrilor.

Echipele de start

  • Oțelul Galați: Stoian – Rus, Yabre, Varela, Zhelev – Jardan, Neagu, Silva – Pop, Fatai, Cisotti
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu – Edjouma, Șut, Djokovic – Cordea, Băluță, Oct. Popescu

Lasă un comentariu