Un fundas dorit de Gică Hagi, va ajunge din iarnă la FCSB

Vedeta care urmează să ajungă la FCSB! Jucător de titlu pentru Elias Charalambous. Dezvăluiri despre jucător. A intrat în cursa pentru semnătura sa și Farul lui Gică Hagi, dar se pare că vicecampioana are întâietate.

Jucătorul cu care FCSB va face senzație în Superliga! Gigi Becali a anunțat clar. Este pe cale să oficializeze colaborarea.

Vedeta care urmează să ajungă la FCSB!

FCSB ar urma să-l achiziţioneze pe Nana Antwi, fundaș dreapta de origine ghaneză, în vârstă de 23 de ani!

Gigi Becali a anunțat sosirea fotbalistului legitimat la FC Urartu, în următoarea perioadă de transferuri din iarnă.

„Nu e român, este de culoare. E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Vreau să avem două echipe pentru că jucăm și Cupa României anul acesta. Să câștigăm și cupa și campionatul. Vrem eventul!”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Ghanezul este dorit cu ardoare și de către Gică Hagi, ”Regele” a rămas impresionat de prestația sa din cadrul celui de-al doilea tur preliminar al UEFA Conference League, când FC Urartu s-a duelat cu Farul Constanța, scor 2-3.

Nana Antwi mai are contract cu FC Urartu până în vara anului 2024. Fundașul ghanez a mai jucat de lungul carierei pentru Young Wise FC, Lori Vanadzor și Lille B.

Lasă un comentariu