Un nou sold-out pentru FCSB în Ghencea? Anunțul lui Mihai Stoica la două ore după ce s-au pus la vânzare biletele pentru FC Nordsjaelland

Prima manșă din turul trei preliminar din Conference League se joacă pe stadionul Steaua, joi, de la 21:30. Partida este LIVE pe PRO TV și VOYO.

FCSB traversează o formă excelentă în campionat. A strâns patru victorii în patru etape și ocupă primul loc în ierarhia Superligii, cu 12 puncte. 

FC Nordsjaelland a ajuns la trei victorii în primele trei etape în campionatul Danemarcei: 4-1 contra lui Viborg, 3-1 contra lui Aarhus și 3-1 împotriva lui Brondby. Echipa antrenată de Johannes Thorup este lider în Danemarca, la egalitate cu FC Copenhaga.

Interes major pentru duelul FCSB – FC Nordsjaelland

La două ore după ce s-au pus în vânzare biletele pentru confruntarea din prima manșă a turului trei preliminar din Conference League, Mihai Stoica a postat un mesaj elocvent pe contul de Facebook, lăsând să se înțeleagă că interesul pentru prezența la meci este unul ridicat. 

„S-au dat 2 pe secundă până acum”, a scris oficialul FCSB. 

Cât costă biletele pentru meciul FCSB – FC Nordsjaelland

„Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • PELUZE – 30 LEI
  • TRIBUNA – 50 LEI
  • TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
  • TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
  • VIP – 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 21:30.

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format  digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.

2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.

3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 10 august, la ora 19:00.

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm alături de noi!”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Lasă un comentariu