Un triplu campion alături de FCSB știe cum pot roș-albaștrii să treacă de Nordsjælland: „Presiunea e mai mică acolo! Ei pot face diferența”

Cristi Tănase, triplu campion alături de FCSB între 2013 și 2015, e convins că roș-albaștrii au toate atuurile necesare pentru a o elimina pe Nordsjaelland.

Cristi Tănase știe cum poate FCSB să treacă de Nordsjaelland

Fostul mijlocaș este impresionat de modul în care roș-albaștrii au început în acest sezon și a sesizat care este aspectul unde vicecampioana României s-a întărit enorm și poate face diferența: banca este una mult mai puternică, iar Charalambous și Pintilii au mai multe soluții de valoare.

„Toată lumea vorbește la superlativ de Steaua, FCSB, că tot aia e. Echipa are un start de campionat foarte bun. Contează mult și că are o bancă de rezerve puternică. Nu aveau până acum așa ceva, poate și de aceea nu a mai câștigat titlul de ani buni. 

Dacă ne uităm cine intră în locul titularilor, e un plus mare pentru echipă. CFR Cluj avea un lot numeros, cu jucători valoroși plătiți bine, de aceea au luat atâția ani campionatul”, a declarat Cristi Tănase, pentru GSP.

„Coman, Popescu și Olaru pot face diferența”

Cristi Tănase crede că FCSB are valoarea necesară pentru a o elimina pe Nordsjaelland, iar mijlocașul e convins că Darius Olaru, Florinel Coman sau Octavian Popescu pot face diferența în Danemarca.

Mi-e greu să cred că mai poate rata campionatul! Dar în fotbal orice e posibil. Iar la echipele mari e mai greu să fie liniște mereu, pierzi un meci și-ți sare lumea în cap. 

Ca acum cu danezii. FCSB a dat de o echipă tare, Nordsjælland. Sincer, mă așteptam la o victorie la limită joia trecută, dar nu e totul pierdut. Și înainte, când jucam și eu, multe calificări s-au obținut în deplasare. Cred că este o presiune mai mică pe terenul advers.

Eu zic că șansele de calificare sunt 50-50 la sută. Nu va fi presiune foarte mare în Danemarca, așa cred eu. Este OK să pornești de la 0-0 și meciul doi în deplasare. Sunt mulți fotbaliști ce pot face diferența, cu calitate, cum sunt Coman, Popescu și Olaru. Darius e preferatul meu, îmi place foarte mult, are un travaliu incredibil. Va depinde și de noroc, de soartă, joi seară”, a mai declarat Tănase, conform sursei citate.

Lasă un comentariu