Unul a semnat, altul urmează! Gigi Becali anunță ultimele decizii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a recompensat pe doi dintre jucătorii care au dus greul în acest sezon, unul în care echipa sa se îndreaptă către primul titlu după nouă ani.

Gigi Becali a anunțat că Joyskim Dawa a primit o mărire de salariu, ajungând să câștige în prezent aproximativ 15.000 de euro lunar, iar contractul său va fi prelungit, expirând în această vară. În plus, Mihai Lixandru urmează să primească o creștere salarială după meciurile recente, fiind deja om de bază la FCSB.

„Lui Dawa i-am mărit contractul, da. Avea 12.000, acum mi se pare că are 15.000. Lixandru avea 6.000, i-am făcut 10.000 acum șase luni. Le-am zis ca după meciurile astea să-l cheme pe Lixandru și să-i mărim iar salariul după șase luni. Va avea salariu de 12.000 sau 15.000. 

Lixandru e jucător de bază și îi dau ca să primească încredere. Eu îi dau responsabilitatea și încrederea”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Joyskim Dawa (28 de ani) joacă la FCSB din vara anului 2022, când a fost cumpărat de la FC Botoșani, pentru 350.000 de euro. Stoperul camerunez a fost un titular obișnuit în aceste două sezoane, însă în acest play-off a fost trecut pe banca de rezerve în urma revenirii lui Vlad Chiricheș după accidentare.

Mihai Lixandru (22 de ani), testat și ca fundaș central în startul sezonului, a devenit un titular incontestabil la mijlocul terenului, întregind tripleta din care mai fac parte Adrian Șut și Darius Olaru.

Lasă un comentariu