Urmează să se întoarcă la FCSB și intră direct în ședință

FCSB pregătește o campanie impresionantă de achiziții în această vară.

Până acum, FCSB i-a transferat pe David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani), dar Gigi Becali are și alte nume pe lista sa pentru această perioadă de mercato.

Malcom Edjouma și Alexandru Musi se vor întoarce la noua campioană a României după împrumuturile la Bari și, respectiv, Petrolul Ploiești. Mijlocașul francez a jucat în sezonul precedent în Serie B, dar italienii nu au activat clauza de transfer definitiv.

Mihai Stoica: ”Acum trei zile ne-a anunțat”


Astfel, Malcom Edjouma urmează să revină la FCSB, iar oficialii campioanei îi pregătesc deja biletul de avion pentru revenirea în România.

„Acum trei zile ne-a anunțat că e în Italia și că urmează să ne spună de unde să-i facem bilet, dacă vine din Italia sau vine din Franța. Edjouma, trebuie să avem o discuție foarte serioasă cu el când vine la pregătire. 

Vedem cu ce gânduri vine. Sunt jucători care vor să plece, sunt jucători care vor să stea, să lupte pentru titularizare. Edjouma nu e genul care să se împace cu statutul de rezervă, dar e un lucru bun pentru el”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.

Edjouma nu a mai jucat de la jumătatea lunii aprilie, de la meciul contra celor de la Como, pierdut de Bari cu scorul de 1-2.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma.

Contractul pe care Malcom Edjouma îl are cu FCSB va expira în vara anului 2026.

Pentru împrumutul lui Edjouma până la finalul sezonului, Bari a plătit 200.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 600.000 de euro. Mutarea ar fi devenit obligatorie în cazul în care francezul ar fi evoluat în cel puțin 70% dintre partide sau dacă echipa ar fi promovat în Serie A.

Lasă un comentariu