„Va semna!” Încă un fotbalist care s-a înțeles cu FCSB. Anunțul făcut de MM Stoica

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat numele fotbalistului care s-a înțeles cu clubul patronat de Gigi Becali.

Meme Stoica a declarat că, Valentin Creţu s-a înțeles cu gruparea roș-albastră pentru prelungirea contractului ce va expira în vară.

„Lotul trebuie completat, dar nu masiv. E nevoie de o dublură la Creţu. Creţu va semna prelungirea cu certitudine, cred că a fost cel mai bun de pe teren (n.r. – cu CFR Cluj).

Ok, Coman a marcat un gol fenomenal şi a demonstrat că e de alt nivel, dar Creţu a făcut un meci perfect. Creţu l-a anihilat pe Otele total, cum a făcut cu Mitriţă şi la toate meciurile foarte complicate pentru noi, a fost unul dintre cei mai buni, mereu în top 3. 

Creţu rămâne, da, e o ştire. A făcut 35 de ani. O să facă lucruri şi la 45 de ani la ce viaţă are în el, nu e niciun fel de problemă. Dublură la Creţu, da, că Pantea vine mai târziu, în septembrie, octombrie, iar noi începem sezonul”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

În iarnă, Vali Crețu aproape că s-a despărțit de FCSB, dar Gigi Becali i-a oferit posibilitatea să se antreneze cu echipa, chiar dacă era liber de contract. Ulterior, acesta i-a propus un contract valabil până în vară și este dispus să-l prelungească pentru încă un sezon.

Lasă un comentariu