Vadim Rață îi contrazice pe cei de la FCSB:  ,,În prima repriză nu le-am dat nicio șansă.”

FC Voluntari a capotat pe teren propriu, scor 1-2 cu FCSB, deși a avut o primă repriză excelentă.

Vadim Rață a subliniat că, în ciuda declarațiilor pretențioase ale celor de la FCSB, în primele 45 de minute echipa sa a dominat terenul. Cu toate acestea, el a recunoscut că s-a simțit subestimat de adversari și a avut puține oportunități să-și demonstreze valoarea. În repriza a doua, echipa sa a suferit fizic și psihic, iar jocul lui Florinel Coman a fost decisiv pentru FCSB. Potrivit lui Rață, pierderea meciului a fost rezultatul unor momente critice petrecute în doar șase minute.

”Nu este pentru prima dată când ratăm un meci. Jucăm destul de bine, ne apărăm. Cu o echipă ca FCSB trebuie să stai bine în teren. Nu îmi explic. Ne vorbim că trebuie să fim concentrați și după pierdem meciul.

Am pierdut în șase minute. Trebuie să ne dea de gândit. Nu merităm să retrogradăm în niciun caz. Nu pot să găsesc o explicație. Am stat și noi nervoși în vestiar.

În prima repriză nu le-am dat nicio șansă. În repriza a doua trebuia să apărăm rezultatul. Nu știu dacă sunt greșeli. Așa le numește antrenorul. Am luat două goluri foate ușor. Trebuie să găsim o soluție.

Nu cred că a fost de neoprit. Coman ne-a bătut azi. Nu i-am permis să aibă ocazii în prima repriză. Cu el trebuie să joci 90 de minute. Este un jucător de valoare. Trebuie să ai grijă de el 90 de minute, nu cum am făcut noi.

Urmează meciuri cruciale pentru noi. Trebuie să facem tot posibilul pentru a câștiga cele șase puncte.”, a declarat Vadim Rață, potrivit Digisport. 

Lasă un comentariu