Valentin Gheorghe a plecat de la FCSB și a tras o concluzie: ”Ar putea fi o mare surpriză”

Valentin Gheorghe (26 de ani) a plecat de la FCSB, chiar dacă a început sezonul sub comanda lui Elias Charalambous.

După eliminarea din preliminariile Conference LeagueGigi Becali a renunțat la trei jucători, printre care și Gheorghe. Alături de el au mai plecat și Andrei Cordea, dar și Valentin Crețu.

Imediat după ce a plecat de la FCSBVali Gheorghe a vorbit despre lupta la titlu și i-a remarcat pe cei de la Sepsi, echipă care nu a pierdut niciun meci în acest sezon, în campionat și preliminariile cupelor europene.

Fostul jucător de la Astra Giurgiu și-ar dori să se transfere în străinătate. A mai evoluat în sezonul precedent în Turcia, la Ümraniyespor, cu care a retrogradat în liga secundă din Turcia.

Valentin Gheorghe: ”Sepsi ar putea fi o mare surpriză”

”Prima opțiune e să plec în străinătate, mai stau două-trei zile înainte să mă decid. Nu las niciun fel de regrete în urmă vizavi de experiența de la FCSB, unde există un grup bun. Unul dintre regrete e însă că n-am câștigat titlul.

Am fost foarte aproape în urmă cu două sezoane, când am ratat finala campionatului din cauza acelui 2-2 cu Voluntariul din penultima etapă. Dacă exista VAR la acel joc, poate nu ne mai egalau în final.

Acum au început foarte bine, nu prea mai are cine să-i oprească. CFR și Craiova nu mai au forță, dar mă gândesc la faptul că Sepsi ar putea fi o mare surpriză. N-au pierdut niciun meci până acum, echipa arată foarte bine”, a spus Vali Gheorghe, conform ProSport.

În sezonul precedent, Gheorghe a evoluat în 26 de meciuri pentru echipa sa din Turcia, pentru care a marcat două goluri și a reușit o pasă decisivă.

Fotbalistul care poate evolua atât în bandă dreaptă, cât și în bandă stângă, a fost transferat de FCSB în 2021 de la Astra Giurgiu, pentru 250.000 de euro.

Lasă un comentariu