Valeriu Argăseală a povestit cum a fost atacat de suporterii de la CSA Steaua: „Au început să bată în mașină”

După trei zile de negocieri între FCSB și CSA Steaua, clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani) a aflat că nu va primi accesul pe stadionul Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo.

Valeriu Argăseală, atacat de fanii de la CSA Steaua

FCSB a fost reprezentată la negocieri de către Valeriu Argăseală, președintele clubul, iar acesta a simțit pe propria piele furia fanilor de la CSA Steaua. Concret, oficialul vicecampioanei României a fost ținta atacurilor în cursul zilei de miercuri, 19 iulie, în momentul în care a ajuns în Complexul din Ghencea și a povestit cele întâmplate.

„În momentul în care intram în curtea unității militare, până să-mi deschidă poarta, au sărit de pe trotuarul celălalt 10-15 suporteri și au început să bată în mașină”, a spus Argăseală, la conferința de presă.

În vârstă de 67 de ani, Valeriu Argăseală ocupă funcția de președinte al celor de la FCSB din luna august a anului 2007.

Ce a spus Gigi Becali despre acest incident

Evenimentul nefericit a avut loc în această dimineață, în jurul orei 11:00. Valeriu Argăseală a venit cu mașina la sediul CSA, pentru o nouă rundă de negocieri între FCSB și CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea de către clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani).

În momentul în care Vasile Argăseală intra cu mașina în sediul CSA, un fan al Stelei a aruncat cu pietre și a lovit autoturismul.

În direct la Digi Sport, Gigi Becali a povestit acest incident și a lăudat Jandarmeria pentru intervenția promptă.

„A venit cineva și a dat cu pietre în mașina lui. Imediat au venit jandarmii și gata! S-a rezolvat! Cum face cineva un incident, imediat vin jandarmii.

Mi-a promis șeful Jandarmeriei: “Lasă-i, dom’le, în seama mea! Nu ai treaba dumneata cu ei. Cine încalcă legea, lasă-mă să-i arestez eu!”. Nu-mi arde de scandaluri, nu stau să mă cert, nu mai vreau!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.  

Lasă un comentariu