Valeriu Iftime a găsit înlocuitor pentru Florinel Coman la FCSB

Florinel Coman (26 de ani) o va părăsi pe FCSB la finalul sezonului, când speră că va deveni campion alături de roș-albaștri.

Gigi Becali intenționează să întărească echipa pentru viitoarea stagiune, cu ochii pe preliminariile Champions League, dar plecarea lui Florinel Coman va fi o pierdere grea. Valeriu Iftime l-a sugerat pe Sebastian Mailat pentru FCSB, iar Becali consideră că Octavian Popescu ar putea fi înlocuitorul potrivit pentru Coman, însă propunerea lui Iftime îl intrigă.

Patronul de la FC Botoșani consideră că Sebastian Mailat, extrema stângă a celor de la FC Botoșani, l-ar putea înlocui cu brio pe Florinel Coman, după ce vedeta lui Gigi Becali va pleca în Qatar, la Al Duhail.

Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.

A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: ’Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji’”, a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Sebastian Mailat.
  • 26 de ani are Sebastian Mailat.

„Mailat este talismanul echipei noastre!” – a declarat Valeriu Iftime într-un interviu recent acordat pentru Sport.ro, exprimându-și admirația pentru jucătorul care, în opinia sa, aduce noroc FC Botoșani.

Dacă Mailat nu era accidentat luam un milion de euro pe el și alta era soarta echipei! Bineînțeles. Dacă revenea mai repede… E talismanul nostru. Dă o pasă excepțională, un gol frumos. Echipa e bună. Golul din foarfecă… Am dat goluri frumoase, am fost eficienți. Am câțiva jucători chiar buni, buni. Iar Mailat dacă își învinge frica asta și poate juca un meci întreg este o valoare și un câștig enorm”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Lasă un comentariu