Vali Crețu, săgeți înainte de FCSB – Rapid: ”Nu mă gândeam niciodată!”

Valentin Crețu (35 de ani) este legitimat la FCSB din august 2019.

Cotat la 250.000 de euro conform site-urilor de specialitate, fundașul dreapta mai este sub contract cu echipa roș-albastră până la finalul actualei stagiuni.

Vali Crețu trimite săgeți înainte de meciul FCSB – Rapid: „Nu m-am gândit niciodată!” Vali Crețu a demonstrat în ultimii ani cât de esențial este în echipa roș-albastră. Chiar dacă FCSB l-a adus pe Nana Antwi ca înlocuitor în iarnă, Crețu și-a menținut totuși locul de titular.

Pentru vicecampioană urmează duelul cu Rapid de sâmbătă, la care s-au vândut deja aproximativ 40 de mii de bilete. Crețu a subliniat înaintea derby-ului că nu s-a gândit niciodată că rivalii din Giulești ar putea concura pentru titlu în acest sezon. Fundașul a remarcat că îi vedea mai degrabă pe CFR Cluj ca pe principalii contracandidați.

”Din ce am văzut şi în meciul cu Sepsi, da, sunt de bătut, dar nu ştiu, vedem. Noi suntem bine pregătiţi şi abia aşteptăm meciul. Nu e bine ce se întâmplă acolo. Când pleacă un antrenor, unii jucători sunt supăraţi, alţii fericiţi. Nici nu ştiu cum să-i zici, dar eu spun că pentru noi e un avantaj că a plecat Bergodi.

Sincer, nu mă gândeam că Rapidul este contracandidată la titlu. Mă gândeam la CFR Cluj, că au forţă, au câştigat campionate şi au adus jucători de calitate. La ei mă gândeam cel mai mult, la CFR Cluj. Dar s-au ţinut foarte bine şi cei de la Rapid până la un moment dat. Puteau fi mult mai bine după ce ne-au bătut pe noi.

Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat acolo, dar mă bucur pentru noi că am câştigat cele trei meciuri şi am ajuns la o distanţă mai mare”, a spus Vali Crețu, potrivit OrangeSport.

Rapid a rămas marți după-amiază fără antrenor, după ce conducerea l-a demis pe Cristiano Bergodi. Giuleștenii au eșuat teribil în lupta la titlu în play-off, înregistrând patru înfrângeri consecutive.

Rezultatele negative de la Rapid vin după ce în ultima etapă a sezonului regular, clubul patronat de Dan Șucu a învins-o fără drept de apel pe prima clasată, FCSB, cu 4-0.

Roș-albaștrii vor avea, așadar, de luat o revanșă în fața rapidiștilor sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, în etapa cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

Cum arată play-off-ul Superligii României

  • 1. FCSB – 44 de puncte
  • 2. CFR Cluj – 31 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
  • 4. Farul Constanța – 29 de puncte
  • 5. Rapid – 28 de puncte
  • 6. Sepsi OSK – 27 de puncte

Lasă un comentariu