Vârful dorit vara trecută de Gigi Becali a devenit liber de contract. Îl mai dorește Gigi Becali?

Arnold Garita (28 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB în vara anului trecut, s-a despărțit de Al-Faisaly, club din liga secundă a Arabiei Saudite.

În vara anului 2023, Garita se număra printre fotbaliștii pe care Gigi Becali îi dorea la echipa ce urma să devină campioană. Atacantul, care s-a remarcat la FC Argeș cu 14 goluri în 40 de meciuri, a adoptat o poziție fermă în negocierile cu Becali, determinându-l pe patron să renunțe la transfer. Garita a semnat în vara aceea cu o echipă din divizia secundă a Arabiei Saudite, pentru care a jucat 35 de meciuri, înscriind 13 goluri și oferind 4 pase decisive.

După un an de la plecarea din Superliga, fotbalistul camerunez a rămas liber de contract și și-a anunțat despărțirea de clubul saudit printr-un mesaj.

Arnold Garita a rămas liber de contract

„E timpul să-mi iau rămas bun de la Al Faisaly. Contractul meu se încheie pe 30 iunie 2024, nu voi rămâne la club. Mulţumesc clubului pentru oportunitatea de a juca în Arabia Saudită. Sunt dezamăgit că nu am atins obiectivul de a promova, obiectiv care a fost al clubului şi al meu.

Dar sper ca clubul să urce în Pro League sezonul viitor. Le doresc mult noroc lor! Mi se deschide o nouă aventură. Şi sper că va fi una incredibilă”, a scris Arnold Garita, pe contul personal de Instagram.

Gigi Becali nu renunță la ideea de a-l transfera pe atacantul Louis Munteanu (21 de ani) și speră ca finala Conference League, pierdută de Fiorentina, 0-1 cu Olympiakos, să-l ajute în a-i convinge pe italieni să accepte o sumă mai mică.

Omul de afaceri a oferit 1,2 milioane de euro pentru Louis Munteanu, dar Fiorentina cere 1,5. Acum, Gigi Becali spune că speră ca italienii să mai reducă din pretenții, având în vedere că au pierdut finala Conference Laegue. Și e gata să mărească oferta cu 100.000 de euro.

Lasă un comentariu