Verdict clar pentru Vlad Chiricheș: ”A ajuns la un nivel la care poate să spună ‘stop’”

Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost, fără doar și poate, cel mai răsunător transfer al FCSB-ului din această perioadă de mercato.

Fundașul s-a întors la clubul alături de care a câștigat două titluri de campion în Superligă și a fost de foarte multe ori lăudat de cei de la FCSB, chiar dacă evoluțiile sale au fost criticate în spațiul public.

Eugen Neagoe, fostul antrenor de la Universitatea Craiova, l-a urmărit pe Chiricheș și a dat verdictul. 

Antrenorul a lucrat la FCSB cu internaționalul român, din postura de secund al lui Victor Pițurcă, și este convins că fundașul ar putea renunța în orice moment la echipa națională.

Verdict clar pentru Vlad Chiricheș: ”Nu știu câtă nevoie mai are de echipa națională”

„Noi l-am adus în 2011, juca la Pandurii Târgu Jiu. Este un jucător foarte valoros, nu întâmplător a jucat la echipe puternice. Nu e ușor să joci la Tottenham, la Napoli. Este pe final de carieră, dar cred că și în acest moment avem nevoie de Chiricheș. 

Nu știu câtă nevoie mai are el de echipa națională, a ajuns la un nivel la care poate să spună ‘stop’”, a spus Eugen Neagoe, într-un interviu acordat în exclusivitate la PRO TV.

Vlad Chiricheș, carieră impresionantă

Vlad Chiricheș e cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, și a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

La Cremonese, Vlad Chiricheș a bifat 17 apariții, nu a reușit să marcheze niciun gol și nici să paseze decisiv în vreo situație. Peste 1000 de minute a îmbrăcat fundașul central tricoul clubului care a retrogradat la finele sezonului trecut.

Lasă un comentariu