Verdictul lui Dumitru Dragomir despre planul inedit al lui Gigi Becali ,,Va intra în istorie,,

După victoria obținută de FCSB în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, Gigi Becali (65 de ani) a anunțat o surpriză pentru derby-ul cu Rapid.

Latifundiarul din Pipera își dorește să creeze o cruce imensă din drone deasupra Arenei Naționale pentru partida FCSB – Rapid, iar Dumitru Dragomir consideră că, dacă Gigi Becali va realiza acest plan, va deveni celebru la nivel global.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că Gigi Becali are toate resursele necesare să ”așeze” o cruce peste Arena Națională la meciul cu Rapid și nu crede că afaceristul nu va primi aprobare din partea autorităților.

L-am auzit (n.r. planul lui Gigi Becali). O face pentru omenire, toată omenirea va afla de chestia asta! Nu va exista televiziune pe pământ care să nu dea imaginea asta, o cruce luminoasă deasupra stadionului.

Nici idee nu a mai existat! Dacă Gigi becali nu va fi făcut sfânt… Este fără precedent în istoria omenirii. Nu cred că nu i se va da aprobare, pentru că nu împiedică pe nimeni. Gigi va fi faimos pe toată planeta. Suntem nebuni cu toții? Așa ceva nu s-a mai pomenit! Categoric va intra în istorie cu asta”, a spus clar Dumitru Dragomir la Fanatik.

după FCSB – CFR Cluj 1-0

Așa cred că va fi (n.r. FCSB va câștiga titlul în meciul cu Rapid). Eu nu am ambiție în fața Rapidului, eu vreau să luăm titlul cât mai repede. Să vedem, pregătesc o surpriză creștinească, nu mai fac cu artificii.

Vreau să fac pe Arena Națională din drone o cruce de lumini. Cât timp se joacă meciul să fie o cruce pe cer, Isus Hristos, biruitor. Doar crucea o pun. Putem să punem și FCSB, dar nu știu, vom vedea.

Crucea va fi pe cer pe tot parcursul meciului cu Rapid. Cred că o să mă duc dacă reușim să facem asta, să avem crucea pe cer, mă duc și eu la meci. Acum nu mai am teamă”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

Lasă un comentariu