Verdictul lui Ion Crăciunescu: ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

Ion Crăciunescu (73 de ani), expertul Digi Sport, a analizat mai multe faze de arbitraj ale etapei a 7-a din play-0ff, iar pe listă s-a aflat și meciul FCSB – Farul 2-1.

Ce s-a întâmplat? În minutul 54, Lixandru și Amine Benchaib (25 de ani) s-au confruntat pentru posesia mingii, iar ca urmare a acestei întâmplări fotbalistul gazdelor a primit un cartonaș galben.

Crăciunescu a argumentat că Lixandru ar fi trebuit eliminat și a detaliat și motivele în spatele acestei afirmații.

”Păi, îl calcă cu toată talpa. E de roșu”, a spus Crăciunescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport. Moderatorul Radu Naum a intervenit imediat și i-a spus fostului mare arbitru internațional.

”Nu vrea domnul Vassaras să-l calce cineva cu crampoanele?”

”Păi, ne-a spus domnul Vassaras (n.r. Kyros Vassaras-58 de ani) că dacă îl calcă pe pământ e de galben”. Crăciunescu a reacționat imediat:

”Da? Aoleu! Dar nu vrea domnul Vassaras să-l calce cineva cu crampoanele, să vadă cum e?”

”Dacă e pe pământ, e de galben”, a spus și Lăcătuș, prezent, de asemenea, în studio.

Ion Crăciunescu nu a mai suportat și a răbufnit.

”Ar trebui să fii în aer? Sau pe altă planetă? Hai, domn’ne, să ne lase! Îmi spui mie că nu se dă roșu? Nu vrei să-ți pună unul talpa cu toată forța piciorului, să vezi cum e?”, a mai spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Ion Crăciunescu a analizat și o altă fază, care l-a avut tot pe Lixandru în prim plan, la faza golului marcat de David Miculescu. Înainte de gol, Lixandru a intrat la Ganea, dar arbitrul nu a dictat nimic. De data aceasta, Crăciunescu i-a dat dreptate lui Barbu.

”Este o fază interpretabilă, discutabilă. Fiecare poate să citească faza așa cum vrea. Așa că lăsăm la latitudinea arbitrului”, a mai spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Lasă un comentariu