Verdictul lui Mihai Stoica referitor la cazul „Ghencea”: „E logic” / „Pentru toate mizeriile făcute”

FCSB – Dinamo București e sâmbătă, de la ora 21:30.

Meciul dintre cele două echipe se va desfășura pe stadionul „Arcul de Triumf”, asta după ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua cu privire la închirierea arenei „Steaua” din Ghencea au picat. 

Verdictul lui Mihai Stoica referitor la cazul „Ghencea”: „E logic” / „Pentru toate mizeriile făcute”

Vineri dimineață, suporterii „roș-albaștrilor” s-au strâns la casele de bilete are stadionului „Arcul de Triumf” pentru a prinde loc pe arenă la derby-ul cu echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Acolo a fost prezent și Mihai Stoica, managerul general FCSB, care a vorbit despre toată situația cu Ghencea și a concluzionat tot spunând că oamenii nu sunt primiți pe o arenă construită din bani publici.

„Logic că mă așteptam la atât de multă lume, știu, ok, se vorbește despre hotărâri judecătorești, despre foarte multe chestii, dar nu poți să îți bați joc de oameni, pentru că ăsta este efectul a ceea ce s-a întâmplat în Ghencea. Oamenii ăștia au fost izgoniți din Ghencea, că până la urmă jucătorii au nevoie de un teren, de iarbă, dar oamenii au nevoie să vadă meciul.

Aici sunt puțini care vor ajunge pe stadion, sunt zeci de mii care nu vor ajunge pe stadion de ce? Pentru că nu vor unii care se consideră stăpâni pe bunuri publice. Tot oamenii ăștia au plătit și pentru construcția stadionului și nu au cum să vadă meciul de acolo. 

De ce echipa asta a avut cea mai mare audiență anul trecut? Pentru tot ce s-a întâmplat, pentru mizeriile făcute. Nu pentru că nu s-a câștigat titlul de ani de zile, asta trebuia să îi îndepărteze, dar suporterii vin aproape pentru că își dau seama, sunt empatici”, a spus Mihai Stoica.

„Jucați pe Ghencea cu CFR Cluj?” Mihai Stoica a oferit răspunsul

Întrebat dacă „roș-albaștrii” vor face cerere pentru a disputa meciul cu CFR Cluj în Ghencea, oficialul a precizat că speră să poată evolua pe Ghencea cu fosta campioană a României.

„(n.r. faceți cerere și pentru meciul cu CFR să jucați în Ghencea? Sau e riscant?”) Eu știu? Nu mai știu cine stabilește gradul de risc. Poate vin 20 de ultrași de la Cluj cu gânduri războinice, foarte periculoși, i-am văzut. Vom vedea. Sperăm să putem juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj”, a spus Mihai Stoica.

Lasă un comentariu