Verdictul specialistului: Poli Iași trebuia să primească un penalty în meciul cu Farul, la 2-3!

Farul s-a impus, scor 3-2, cu Poli Iași.

Constănțenii au condus cu 3-0 la pauză, dar Poli Iași a reușit să revină în meci și să marcheze de două ori până în minutul 64. La cinci minute de la golul de 3-2, Mihai Popescu l-a călcat în careul Farului și l-a descălțat pe Luis Phelipe, dar arbitrul Szabolcs Kovacs a lăsat jocul să continue!

Marius Avram: ”E faultat în mod evident”

La scurt timp de la încheierea partidei, fostul arbitru internațional Marius Avram a intervenit la Digi Sport Special și a transmis că decizia corectă era acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru Poli Iași.

Nici eu nu pot să înțeleg. E de neînțeles absența intervenției VAR. E fault. Atacantul nu se bagă sub piciorul adversarului, să spui că provoacă el.

Era în alergare, cu spatele la fundaș. E călcat și faultat în mod evident. Este un fault clar, ar fi trebuit acordată lovitură de la 11 metri”, a spus Marius Avram.

Florin Prunea așteaptă explicația lui Kyros Vassaras

Florin Prunea a avut și e o reacție categorică și a anunțat că așteaptă o explicație din partea lui Kyros Vassaras.

Nu e posibil, atacantul aleargă în mod natural, este călcat. Apoi, a fost și schimbat. Președintele CCA este obligat să dea o explicație dopă faza asta. E prea evident”, a declarat Florin Prunea.

Lasă un comentariu