Veste proastă pentru Becali și Șucu! Louis Munteanu, ofertat de echipe din străinătate

FCSB și Rapid și-au anunțat intențiile de a-l transfera pe Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Farul Constanța de la Fiorentina.

Ciprian Marica a dezvăluit că echipa din Constanța are în plan să facă o ofertă pentru Louis Munteanu, însă decizia finală va fi luată la sfârșitul sezonului.

Louis Munteanu, dorit și de echipe din străinătate

Cu doar două etape rămase până la încheierea sezonului, echipa din Constanța se află pe locul patru în clasamentul play-off-ului, însă va juca împotriva principalelor concurente pentru locurile de cupe europene, Universitatea Craiova și CFR Cluj, în ultimele două meciuri.

În ciuda interesului manifestat de Ciprian Marica pentru transferul lui Munteanu la echipa din Constanța, acesta subliniază că prioritatea jucătorului este să obțină un transfer la o echipă din străinătate, având deja oferte pe masă.

Vom avea o şedinţă la finalul campionatului şi decidem după ultima etapă. În funcţie de locul pe care îl vom ocupa în clasament, dacă ne calificăm sau nu în cupele europene, ne vom stabili strategia şi în privinţa lui Louis.

Dar eu ştiu că are oferte şi din străinătate şi e normal ca el să-şi dorească să joace afară. Mai are un an de contract cu Fiorentina”, a spus Ciprian Marica, potrivit sportpesurse.ro.

Transferat în 2020 pentru 1,7 milioane de euro de Fiorentina, Louis Munteanu a jucat, până acum, doar pentru grupele de juniori ale echipei toscane. Nu a debutat în Serie A, deși a fost rezervă în mai multe partide.

Potrivit site-urilor de specialitate, atacantul român are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro.

Lasă un comentariu