Vești excelente pentru FCSB! Două reveniri importante în echipa lui Elias Charalambous

FCSB, lider autoritar cu 7 etape rămase de disputat din play-off, primește vești bune înaintea finalului de sezon.

Ovidiu Popescu și Luis Phelipe aproape de revenire pe teren pentru FCSB!

Vești bune pentru FCSB! Doi jucători importanți, accidentați la finalul lunii martie, sunt aproape de a reveni pe gazon. Este vorba despre Ovidiu Popescu (30 de ani) și Luis Phelipe (23 de ani).

Ovidiu Popescu, deși se vehiculase posibilitatea ca el să rateze restul sezonului, va fi apt de joc pentru derby-ul cu Rapid din etapa a cincea a play-off-ului, programat pe 20 aprilie, conform Spotmedia. Mijlocașul a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în cele 33 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon.

Luis Phelipe, transferat în această iarnă de la Poli Iași, ar putea reveni și el curând pe teren. Brazilianul, care a suferit o ruptură musculară, ar urma să fie inclus în lot pentru meciul cu Sepsi din etapa a șasea a play-off-ului, programat pe 24 aprilie. Fundașul a jucat 9 meciuri pentru FCSB până acum, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

Singura absență importantă va rămâne cea a lui Alexandru Băluță. Atacantul are o problemă musculară și va lipsi 3-4 săptămâni de pe gazon, urmând să revină pentru meciul cu Farul din 27 aprilie.

Revenirea lui Popescu și Phelipe este o veste excelentă pentru FCSB în lupta pentru titlul de campioană. Echipa are un program dificil în următoarea perioadă, cu meciuri împotriva CFR Cluj, Rapid, Sepsi și Farul, iar aportul celor doi jucători va fi esențial.

Lasă un comentariu