Victor Angelescu, rămâne optimist. Rapidiștii își păstrează speranța de a ajunge din urmă FCSB, chiar și în ciuda decalajului de 11 puncte în Liga 1

Giuleștenii completează podiumul cu 36 de puncte.

FCSB conduce clasamentul Superligii României în sezonul regulat cu 47 de puncte, având un avantaj de 11 puncte față de ocupantele locurilor doi, CFR Cluj și Rapid București. Rapid a înregistrat nouă victorii, nouă rezultate de egalitate și patru înfrângeri după 22 de etape. Cu toate că FCSB s-a distanțat la 11 puncte, acționarul minoritar al echipei, Victor Angelescu, rămâne optimist și speră că echipa sa va reduce diferența în următoarele etape.

”Nu, asta ar însemna că nu mai jucăm. Vom lupta să o ajungem, vom încerca să-i ajungem. Noi credem în șansa noastră, dar vom lupta să-i ajungem din urmă.

Dacă vor fi mai mult de 5 puncte va fi greu. Noi sperăm ca în aceste etape să micșorăm distanța”, a spus Victor Angelescu, potrivit DigiSport.

Pentru Rapid București urmează derby-ul cu Dinamo București de sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00

Câte bilete oferă Dinamo pentru suporterii Rapidului

Dinamoviștii nu uită ce s-a întâmplat în meciul tur din Giulești, atunci când fanilor ”roș-albi” nu le-a fost permis accesul cu coregrafia, astfel că aceștia au decis să nu intre la meci.

Chiar dacă, inițial, s-a zvonit că Rapid va avea la dispoziție 5.000 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo, adică o peluză întreagă, se pare că șefii gazdelor ar fi revenit asupra deciziei.

Astfel, giuleștenii vor fi susținuți de 2.800 de fani, cifră care reprezintă 5% din capacitatea stadionului. Andrei Nicolescu, administratorul special din ”Ștefan cel Mare”, a argumentat decizia luată.

 

Lasă un comentariu