Victor Pițurcă a dezvăluit de ce refuză să meargă la meciurile CSA: „Așa nu înseamnă nimic Steaua!”

CSA Steaua a obținut obținut o victorie importantă la Curtea de Apel București, după ce judecătorii au respins cerearea FCSB de a fi recunoscută drept continuatoarea istorică a Stelei.

Această decizie obligă MApN, crede Victor Pițurcă, să demareze procesele necesare pentru ca echipa să aibă dreptul de a promova începând cu sezonul viitor.

„Piți” a dezvăluit, printre altele, că refuză să meargă în momentul de față la meciurile disputate de CSA Steaua în Liga 2, deaoarece ele pot fi considerate meciuri amicale din moment ce echipa nu poate promova.

„Mie, personal, nu îmi vine să mai merg la meci, la meciurile Stelei, fiindcă sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Nu poți să promovezi, nu înseamnă nimic Steaua.

Și dacă ar merge bine oricum nu are drept de promovare, dar sigur că numele Steaua obligă să câștigi tot timpul.

Eu cred că e destul de mult timp până în vara viitoare să se ia măsuri ca Steaua să poată să promoveze”, a spus Victor Pițurcă.

CSA Steaua nu poate promova în Superliga

CSA Steaua nu poate promova în prima ligă din cauza modului de organizare: persoană juridică de drept public. Pentru a putea promova în Superliga, „militarii” vor trebui să se asocieze cu un privat și să obțină statutul de entitate juridică de drept privat.

CSA Steaua nu merge prea bine în campionat, în acest sezon. Trupa lui Daniel Oprița ocupă doar locul 11 în Liga 2, cu 12 puncte.

„Militarii” au obținut o singură victorie în ultimele cinci meciuri, trei egaluri și o înfrângere.

Lasă un comentariu