Victor Pițurcă, atac fără precedent la Gigi Becali. ”Ce să știe el? Pălăvrăgește! E anti-sport, nu anti-fotbal”

Victor Pițurcă (67 de ani) a discutat într-un interviu live la Digi Sport despre starea antrenorilor din România. El a exprimat încrederea că FCSB va câștiga titlul de campioană datorită slăbiciunii adversarilor lor, dar nu a ezitat să critice dur pe Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei.

Conform fostului selecționer, nu este de acord cu cei care cred că finanțatorul echipei de top a învățat multe despre fotbal în ultimii ani. Mai degrabă, el afirmă că Gigi Becali nu are deloc cunoștințe în domeniul sportului. Pițurcă a subliniat că, în acest sezon, FCSB are șanse să cucerească titlul de campioană în SuperLiga, deoarece jucătorii s-au adaptat regulilor și cerințelor acestei competiții.

”Jucătorii s-au obișnuit cu situația asta, știu cine face echipa, știu cine face schimbările și din cauza și adversarilor, care nu au fost puternici, iată că reușesc să câștige campionatul.

Vom vedea ce vor face în cupele europene pentru că acolo va fi examenul adevărat. Dacă vor păți ca în anii trecuși va fi foarte rău”, a spus Pițurcă, într-o intervenție telefonică în direct, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Pițurcă: ”Ce să știe Gigi Becali?”

Pițurcă a lansat, mai apoi, un atac direct la Becali.

”Poate ca patronul antrenor are niște sclipiri de mare-mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii, nu?

(nr. – se spune că Gigi Becali a învățat mult fotbal în ultimii ani). Ce să învețe Gigi Becali?

Gigi Becali e anti-sport, nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu îl știu foarte bine.

Ce să știe Gigi Becali? Gigi Becali pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie, el vrea să fie antrenor”, a mai spus Pițurcă.

Lasă un comentariu