Victor Pițurcă, dezamăgit de Florinel Coman ”Dispare mult din joc!”

Florinel Coman (26 de ani) are un sezon de vis la FCSB, alături de care a reușit să câștige campionatul.

Coman a fost o piesă cheie în cucerirea primului titlu de către FCSB după o pauză de nouă ani. Performanțele sale au fost impresionante, întrucât a devenit golgheterul campionatului, marcând 18 goluri.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost impresionată de evoluția sa. Victor Pițurcă, fostul selecționer, a evidențiat evoluțiile sale sub așteptări la echipa națională.

Victor Pițurcă, care a antrenat anterior în Arabia Saudită la Al-Ittihad, a comentat și decizia lui Coman de a se transfera în Qatar, la Al-Duhail.

Victor Pițurcă: ”Dispare mult din joc!”

”ll vedem pe Florinel Coman zmeu în campionatul nostru, dar la echipa naţională nu prea… este invizibil! Dispare mult din joc! La echipa naţională trebuie să faci şi faza defensivă, să vii înapoi, să alergi.

El nu poate face lucrul ăsta. Florinel Coman nu este în măsură să aleagă unde să meargă. Nu se bat echipele pe Florinel. Alegerea să meargă în Qatar mi se pare normală. Are 26 de ani, merge pe 27. Cine să-l mai ia, dacă nu l-a luat la 22, 23 de ani? Trebuie să se gândească la partea financiară, e foarte important să o facă.

Nu ştiu ce reţetă financiară are acolo, dar să fie foarte atent! Să nu creadă că este fotbalul slab acolo, pentru că este mai puternic decât în România. După câteva luni s-ar putea întoarce în România.

Îl vedem pe Florin Tănase. A fost în Emirate, acum la o echipă mai mică în Arabia Saudită, în curând vine înapoi. Unde sunt bani mulţi să nu credeţi că este uşor fotbalul!”, a spus Pițurcă, potrivit GSP.ro.

Evoluțiile remarcabile ale lui Coman au stârnit interesul altor cluburi și se pare că acesta ar putea fi transferat în vara aceasta. Se spune că internaționalul român a ajuns deja la un acord cu echipa qatareză Al Duhail, care este pregătită să plătească clauza de reziliere din contractul său cu FCSB, în valoare de cinci milioane de euro.

În prezent, site-urile specializate îl estimează pe Florinel Coman la o valoare de piață de șase milioane de euro.

Lasă un comentariu