Victor Pițurcă: ”E mai bine că Steaua a rămas în Liga 2!”

CSA Steaua nu a obținut nici până în acest moment dreptul de a promova în Superliga României.

Victor Pițurcă a subliniat absența demersurilor din partea CSA Steaua pentru a obține dreptul de a promova în Superliga României și a sugerat că este în interesul lor să rămână în Liga 2. Potrivit fostului mare fotbalist, Ministerul Apărării Naționale ar trebui să se implice mai activ pentru a susține eforturile echipei militare de a accede în primul eșalon, însă acest sprijin întârzie să apară.

În opinia lui Pițurcă, promovarea CSA Steaua în prima ligă ar putea aduce dificultăți majore, cu riscul ca echipa să lupte pentru a evita retrogradarea. În consecință, consideră că prioritatea ar trebui să fie obținerea de finanțare din partea unor companii private pentru a consolida poziția echipei înainte de a aborda promovarea.

Au apărut niște știri false că n-aș mai fi lângă Steaua. Steaua și în liga a patra dacă va fi, eu tot voi fi lângă Steaua.

(De ce nu se face nimic ca să poată promova echipa?) Fiindcă nu există interes din partea Ministerului. Dacă ar exista interes, Ministrul, Secretarul… sau poate nu sunt lăsați de șeful lor să se implice.

Steaua, într-un fel, poate e mai bine că a rămas în Liga 2. Steaua, dacă ar reveni în prima ligă, ar avea probleme mari. Eu îmi doresc ca Steaua, dacă revine în prima ligă, să se bată pentru campionat, să câștige campionatul, să revină în prim-planul fotbalului european. Pentru asta, trebuie investiții.

Ministerul Apărării nu poate face investiții la echipă, pentru asta trebuie să vină tot firme private. Dacă nu vin, nu ai drept să promovezi”, a spus Victor Pițurcă, conform AS.ro.

Daniel Oprița nu vrea să mai continue la CSA Steaua

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit că până în momentul de față nu i-a fost propusă prelungirea, însă a ținut să puncteze faptul că oricum nu va accepta să continue dacă nu va fi sigur că echipa va avea obiectiv promovarea în prima ligă.

Aștept să îmi termin contractul.  Cinci ani (n.r. – de când e la CSA Steaua), chiar dacă trei au fost fără un obiectiv, e Steaua, sunt suporterii și ești obligat să… realizezi lucruri și să mulțumești oamenii. Sunt discuții și la Liga 2 și la Liga 1.

Dacă vor dori să continuăm și lucrurile vor fi cum trebuie și vom avea un obiectiv și un buget care să ne permită să intrăm în play-off, să ne batem pentru primele locuri, așa da, dacă nu n-aș mai vrea să continui„, a spus Daniel Oprița, pentru PRO TV și SPORT.RO.

Lasă un comentariu