Victor Pițurcă îl avertizează pe Denis Alibec înainte de revenirea la Fcsb: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins

Denis Alibec a fost avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB. Fostul selecţioner e sigur că atacantul de 33 de ani al naţionalei României va avea parte de încă o perioadă neagră la campioana României.

Alibec se pregătește să revină la FCSB, cu oportunitatea apărută după retrogradarea echipei Muaither din Qatar Stars League. Cu toate că Gigi Becali îl așteaptă cu brațele deschise, Victor Pițurcă îl avertizează să nu uite trecutul tumultuos, marcând incidentul din 2018, când Alibec a fost alungat din cauza unui scandal cu Mihai Stoica și Nicolae Dică.

„Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec

Nicolae Dică a spus recent totul despre conflictul cu Denis Alibec! Cei doi au fost implicaţi într-un scandal în perioada în care Dică antrena FCSB, iar Alibec era atacant la „roş-albaştri”.

”Eram la antrenamente, am discutat nişte lucruri cu echipa, lui nu îi conveneau. Eu mi-am spus punctul de vedere, el la fel şi asta a fost în acel moment. Eu i-am spus ce gândesc, ce trebuie să facem, iar el a spus că nu este de acord cu treaba asta.

Am preferat echipa în locul unui jucător. A rămas la antrenament, dar după a fost exclus vreo două săptămâni”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Lasă un comentariu