Victor Ponta îi răspunde lui Dumitru Dragomir după acuzațiile grave: „Un milițian care se plânge ca o babă la televizor”

Victor Ponta nu l-a iertat pe Dumitru Dragomir după ce l-a atacat pe fostul premier că a distrus fotbalul românesc. Replică tăioasă pentru fostul președinte al LPF.

Victor Ponta îl distruge pe Dumitru Dragomir: „Nu l-am dat eu afară de la LPF”

Victor Ponta nu a rămas indiferent la declarațiile dure ale lui Dumitru Dragomir: „Eeeeh, am distrus fotbalul românesc. Uite că nu l-am distrus! Am câștigat grupa la fotbal la EURO 2024. Pare că o duce bine fotbalul din România”.

Fostul prim-ministru al României crede că îl cunoaște foarte bine pe fostul președinte al LPF: „Mitică e și el un pricinos așa. E pe dinafară de prea mulți ani și se mai jelește pe la televizor ca o babă, care toată ziua se duce și jelește”.

Ponta a contrat acuzațiile lui Mitică Dragomir: „Nu l-am dat eu afară de la LPF. L-au dat președinții de cluburi și bine au făcut! Un milițian care se tot plânge întotdeaua pe la televizoare. Era o imagine proastă pentru fotbalul românesc și e foarte bine că a dispărut din peisaj”, a declarat politicianul, în exclusivitate pentru FANATIK.

Victor Ponta, pus la zid de Dumitru Dragomir: „Pe mine nu mă putea da afară singur”

Dumitru Dragomir a fost dat afară de la Liga Profesionistă de Fotbal în 2013 și înlocuit cu Gino Iorgulescu. Știe și cine sunt cei care au orchestrat această mutare și îl consideră pe fostul premier unul dintre cei responsabili:

„Băsescu şi Ponta au distrus fotbalul românesc. Când s-au supărat pe familia Becali, pe el şi pe Gigi… Ăia mai vorbeau, gură slobodă. Gică Popescu putea fi băgat la puşcărie cu o seară înainte de alegeri? Pe toată familia s-a supărat.

Pe mine Ponta nu mă putea da afară. A trimis-o pe Elena Udrea, împreună cu Pinalti, cu Gino Iorgulescu. I-au dat un cadou, să îl scoatem. După o săptămână, eram schimbat.

Putea vreodată Ponta să mă dea singur afară? Au făcut asta ca să pună mâna pe banii Federaţiei şi pe banii Ligii din drepturile tv. Iar ei, că au împărţit ei banii, nu li s-a întâmplat nimic. Eu ştiu precis. Mi-au şi spus”, a mai dezvăluit „Don Corleone” la „MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ”.

 

Lasă un comentariu