Vine Alexandru Mitriță, la FCSB? Prima reacție de la Craiova

Euforic după victoria contra Universității Craiova, Gigi Becali a anunțat lista de transferuri de la FCSB. Printre dorințele omului de afaceri se numără și Alexandru Mitriță (29 de ani), starul oltenilor.

Într-o declarație inițială la Digisport, Gigi Becali a exprimat dorința de a transfera în această vară trei jucători: Louis Munteanu (Fiorentina, împrumutat la Farul), Denis Alibec (Muaither) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).

Sorin Cârțu, fost jucător, antrenor și președinte la Universitatea Craiova, a pus sub semnul întrebării posibilitatea unui transfer al lui Alexandru Mitriță la FCSB. El a argumentat că FCSB nu dispune de suficiente resurse financiare pentru o astfel de mutare. În plus, prețul stabilit de Mihai Rotaru pentru Mitriță și salariul jucătorului fac transferul dificil. În schimb, o variantă mai accesibilă ar fi nigerianul Philip Otele, golgheterul lui CFR Cluj.

„N-are bani pentru Mitriță. Nu cred că se duce, dar nu mă întrebați pentru mine. E profesionist, nu se știe ce alege, dar cel mai bine spune domnul Rotaru.

Nu cred că l-aș vedea pe Mitriță la FCSB. Câți bani să-i dea Gigi? Mitriță are mulți bani la Craiova, dar nu mă apuc să zic eu, întrebați-l pe Mihai Rotaru”, a spus Sorin Cârțu, la Prima Sport.

Mitriță a fost jucătorul lui FCSB pentru o scurtă perioadă, în 2013, când a fost împrumutat de la FC Viitorul pentru a juca la echipa de tineret, care era angrenată în UEFA Youth league. Mitriță prindea și un meci oficial la seniori, 4-0 cu Avântul Bârsana în Cupa României.

Gigi Becali: „Nu cred că pot să-l iau pe Mitriță, dar l-aș vrea pe Otele de la CFR”

Deși inițial a anunțat că ar vrea să-l transfere pe Alexandru Mitriță, Gigi Becali și-a schimbat discursul într-o altă intervenție. Finanțatorul de la FCSB a spus că mai ușor de adus ar putea fi Philip Otele, golgheterul de la CFR Cluj.

„Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu?”, a spus Becali.

Lasă un comentariu