Vine Florin Tănase la FCSB? Gigi Becali n-a stat pe gânduri!

FCSB se distrează în campionatul intern, iar Gigi Becali pregătește deja terenul pentru campania de transferuri din vară, care să-i asigure calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Unul dintre jucătorii pe care patronul FCSB-ului și-a îndreptat atenția a fost Florin Tănase, prezent în rândurile „roș-albaștrilor” între anii 2014 și 2022. Totuși, când a aflat că atacantul primește oferte din Golful Persic, Becali a decis să se retragă și să caute alte opțiuni.

„Tănase are ofertă, e mai bine pentru el, să mai stea un an acolo!”, a spus Gigi Becali.

Principala provocare în aducerea lui Tănase înapoi la FCSB este salariul său. La echipa saudită Al-Okhdood, fotbalistul român încasează în jur de 2 milioane de euro pe an, o sumă exorbitantă pentru orice club din România.

Deși nu a avut același nivel de performanță ca în țara sa natală, unde a fost golgheterul campionatului timp de doi ani consecutivi, Tănase a reușit să înscrie de două ori în cele 24 de meciuri jucate pentru Al-Okhdood în acest sezon, oferind și trei pase decisive.

FCSB îl poate pierde pe Florinel Coman

Florinel Coman este dorit de  Al Duhail, iar Gigi Becali anunță că nu se va opune transferului dacă oficialii clubului din Qatar vor achita clauza de reziliere în valoare de cinci milioane de euro.

„De ce să îl conving să rămână, e doar interesul meu? Stai puțin, au venit arabii? (n.r. – Reporter: S-au plătit banii?) Ce bani? Faceți glume, ce glume sunt astea? Eu nu știu, el mi-a spus mie, m-a sunat cineva că vor să vină.

Eu am zis ’Ce să vină?’, la telefon, pac-pac contract, bagă banii în cont și gata. Nu dom-le, să dea banii în rate. Nu merge cu banii în rate și gata”, a spus Gigi Becali, luni dimineață.

Lasă un comentariu