Vine Marius Ștefănescu la FCSB? Ar fi ultima alegere

Marius Ștefănescu a impresionat în acest sezon la Sepsi, iar fotbalistul de 25 de ani ar putea părăsi în această vară gruparea covăsneană.

Gigi Becali s-a declarat impresionat de Marius Ștefănescu și a afirmat în repetate rânduri că va încerca să îl transfere pe fotbalistul evaluat la 1,6 milioane de euro.

Laszlo Dioszegi: „Ne-au sunat foarte mulți agenți pentru Ștefănescu!”
Laszlo Dioszegi a anunțat, însă, că nu îl va da pe Marius Ștefănescu la FCSB „nici pentru 10 milioane de euro”, din cauza controverselor iscate de unele declarații ale lui Dan Șucu. Patronul Rapidului a observat că Marius Ștefănescu nu a jucat împotriva FCSB-ului și a sugerat că ar exista o înțelegere între covăsneni și echipa lui Gigi Becali. Această situație nu s-a schimbat nici după încheierea sezonului, dar Laszlo Dioszegi nu exclude posibilitatea ca Marius Ștefănescu să părăsească echipa din Sfântu Gheorghe în această vară.

Eu cred că vor veni oferte pentru Ștefănescu începând cu săptămâna viitoare. Dacă am niște oferte de nerefuzat, trebuie să îi dăm drumul. Dacă nu, el mai are contract doi ani de zile cu noi.

(n.r. Nu a venit o ofertă deocamdată?) Concret, nu a venit. Ne-au sunat foarte mulți agenți care au spus că trimit ofertă, că vin din MLS, din America. Ne-au sunat să dăm acceptul, să meargă jucătorul în Bundesliga 2 sau în Ligue 2. Dar, concret, concret, nu a venit nimic ca să putem spune că e 100%.

(n.r. Nu v-ați răzgândit? Dacă vine domnul Becali cu o ofertă, îl lăsați la FCSB?) Nu ne răzgândim de pe o zi pe alta”, a transmis Laszlo Dioszegi, potrivit AS.ro.

Pare că și Gigi Becali și-a luat gândul de la Marius Ștefănescu. Recent, patronul de la FCSB declara: ”Dacă a zis că nu îl dă, ce să mai… O să vedem. Nu este o prioritate a noastră Ștefănescu, la ora asta”.

  • 14 goluri și opt pase decisive are Marius Ștefănescu în acest sezon.

Lasă un comentariu