Vine Otele gratis la Fcsb? Dezvăluirea făcută de Florin Vulturar: „Este imposibil prețul”

Florin Vulturar, cunoscutul impresar, a dezvăluit că exista posibilitatea ca Philip Otele să ajungă la FCSB pe gratis înainte de a semna cu CFR Cluj. 

Gigi Becali și-a arătat interesul pentru un jucător de origine nigeriană, dar Neluțu Varga a solicitat șase milioane de euro pentru a ceda drepturile asupra acestuia. Impresarul a subliniat că jucătorul ar fi putut ajunge la FCSB fără costuri, chiar înainte de a semna cu echipa din Cluj.

Vulturar a comunicat că a discutat cu Becali despre strategia de transferuri. Recent, patronul celor de la FCSB a afirmat public că pregătește o campanie spectaculoasă în perioada de transferuri din vară, cu scopul de a „forța” calificarea în grupele UEFA Champions League.

Florin Vulturar: ”Vorbesc în fiecare zi cu Gigi Becali”

Dacă va reuși această performanță, Becali va încasa o sumă uriașă din partea UEFA, la care s-ar adăuga și eventuale bonusuri în funcție de rezultatele FCSB-ului din grupe.

„Vorbesc în fiecare zi cu Gigi Becali. După meciul de la CFR se poate închide campionatul și părerea mea ar trebui să îți faci o strategie de transferuri acum, nu când se termină campionatul. Urmărim mai mulți jucători, îmi place să urmăresc jucători de calitate.

Sper să putem aduce jucători de mare calitate, să te ajute în Europa. Am văzut un fotbal total în Portugalia, fotbalul a crescut mult în toate țările din Europa. Luxemburg și alte țări mici joacă un fotbal de nu mai înțelegi nimic.

Am vorbit de Otele când l-a luat Cluj, important este că nu s-a luat atunci. A crescut foarte mult, este un jucător bun. Neluțu știe cel mai bine ce are de gând, un jucător bun pentru campionatul României, dar poate fi și pentru Europa”, a declarat Vulturar, conform Fanatik.

Vulturar: „Este imposibil prețul”

Cu toate acestea, Vulturar consideră că suma de șase milioane de euro cerută pentru Otele este mult prea mare.

„A fost o discuție, am discutat atunci și știam situația. Mai avea șase luni la UTA, nu mai știu exact de ce l-a luat. Pentru România este imposibil prețul (n.r. șase milioane de euro), nu este posibil. Nu suntem la nivelul în care să plătim peste un milion de euro, m-aș bucura să se vândă jucători cu 10, 15 milioane în afară.

Depinde și ce o să fie la EURO, dacă o să avem un parcurs bun este posibil să deschidem ușa altor cluburi mai mari, să vindem jucători peste 10 milioane. FCSB are jucători care se pot vinde pe sume bune. Brighton tot cumpără din România, este posibil orice.

Pe Chindriș s-a făcut o ofertă de 600.000 de euro și după s-a vândut cu 50.000. Nu știu dacă mai joacă, i-am spus atunci că trebuie să se urce în trenul care oprește la tine în stație. Din păcate am avut dreptate la el”, a concis impresarul.

Lasă un comentariu