Viorel Moldovan a identificat viitoarea campioană din Liga 1 după Poli Iași – Rapid 3-1

După înfrângerea cu Poli Iași, scor 1-3, Rapid a rămas pe locul 3, acumulând 48 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj. Dacă FCSB va câștiga meciul împotriva ultimei clasate, FC Botoșani, duminică, echipa de pe primul loc s-ar distanța la 10 puncte față de cele două echipe urmăritoare, cu trei etape rămase din sezonul regulat.

Viorel Moldovan: „Echipa campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 jocuri. Cam greu să emită pretenții Rapid”

Viorel Moldovan spune că, în mod normal, o echipă campioană nu ar trebui să piardă mai mult de 4 meciuri într-un sezon. Singura echipă care îndeplinește acum acest criteriu este FCSB, cu doar trei eșecuri, în timp ce Rapid și CFR Cluj au deja 5, respecitv 7 înfrângeri.

„Într-un clasament dintr-un campionat normal cu 18 echipe, echipa campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 jocuri. Aici, cu play-off și play-out, se schimbă.

Sunt șanse și pentru celelalte echipe după înjumătățire, dar dacă mă uit la înfrângerile Rapidului, 5, cam greu să emită pretenții. La fel și CFR, care are 7. FCSB are doar 3 înfrângeri. O campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 meciuri într-un sezon„, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Prezent în studio, Florin Răducioiu a avertizat-o pe FCSB că ar putea avea parte la meciul cu FC Botoșani de o surpriză neplăcută, la fel ca Rapid la Iași.

„Eu n-aș fi atât de sigur. Nu va fi simplu. Botoșani e ultima, dar nimic nu este sigur. Să nu facă aceeași greșeală ca Rapid”, a spus și Răducioiu.

Lasă un comentariu