Vivi Răchită, dispus să-i cedeze licența PRO lui Gigi Becali, cu o condiție ,,O să vin îmbrăcat într-un tricou cu Gigi Becali”

FCSB a câștigat titlul în Superliga, iar Vivi Răchită, oficial al Petrolului Ploiești, a făcut un anunț surprinzător.

Vivi Răchită a făcut o apariție pe micile ecrane îmbrăcat într-o cămașă neagră, justificându-și alegerea prin doliul pe care îl poartă pentru Școala de Antrenori din România. În timpul apariției sale, a sugerat că succesul echipei FCSB în obținerea titlului ar putea fi atribuit prezenței lui Gigi Becali „pe bancă”. În plus, a declarat că în cazul în care FCSB va reuși să ajungă în grupele Ligii Campionilor, este dispus să îi cedeze licența de antrenor lui Gigi Becali.

„M-am îmbrăcat așa (în negru) pentru că Școala de Antrenori din România e ca și dusă. De aia port doliu.

Și fac o promisiune. Dacă FCSB ajunge în Liga Campionilor, o să vin îmbrăcat într-un tricou cu Gigi Becali, cu mesajul: „Grande allenatore!” și o să-i donez licența mea PRO (râde)”, a spus Vivi Răchită la Primasport.

FCSB, campioană din nou după nouă ani

FCSB a câștigat titlul en fanfare, cu trei etape înainte de final, fără să piardă vreun meci în play-off (cinci victorii și două egaluri).

Gruparea roș-albastră nu mai câştigase titlul din 2015, de atunci având şapte clasări pe locul secund şi una pe locul cinci.

Lasă un comentariu