Vivi Răchită știe de ce FCSB nu-l poate vinde pe Florinel Coman

Florinel Coman (25 de ani) se află la FCSB din august 2017.

Cotat la 3.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Florinel Coman mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finalul sezonului 2027/28, dar și-ar dori să prindă un transfer în străinătate.

Vivi Răchită știe de ce FCSB nu-l poate vinde pe Florinel Coman

Însă nicio echipă nu a făcut până acum ofertă pentru winger-ul vicecampioanei, iar Valeriu „Vivi” Răchită, fost internațional român, a precizat că gestul lui Coman din meciul cu UTA joacă un rol esențial în dezinteresul față de fotbalist.

  • Florinel Coman a fost trimis mai devreme la vestiare în UTA – FCSB 2-1, după ce a lovit un adversar pe finalul partidei

„Eu voiam să termin cu Florinel și să spun că probabil are un minus referitor la un transfer. Ne întrebam de ce nu dă nimeni 5 milioane de euro pe Florinel Coman, care era liderul valoric în campionatul nostru.

Uite că probabil și din cauza acestor gesturi, pentru că scouterii adevărați și directorii sportivi din fotbalul mare se uită și la asemenea gesturi”, a spus Valeriu Răchită, potrivit Fanatik.

Coman & Pantea, buni de plată! Ce sancțiuni au primit fotbaliștii FCSB-ului după evenimentele de la Arad

În minutul 45+4, Alexandru Pantea a văzut al doilea cartonaș galben, la fel ca Florinel Coman, în minutul 83, după ce winger-ul FCSB-ului a blocat neregulamentar un jucător al UTA-ei.

Trimiși la vestiare luni de George Găman, Pantea & Coman și-au aflat miercuri sancțiunile. Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat în care a remarcat faptul că cei doi jucători au fost suspendați un meci și penalizați cu 740 de lei.

„Eliminare Pantea Grigoras, Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează fotbaliștii cu suspendare pentru câte un joc și câte o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată în comunicatul emis de LPF.

Asta înseamnă că Pantea și Coman vor absenta de la meciul FCSB-ului împotriva Universității Craiova, care se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45.

UTA Arad – FCSB 2-1

Florinel Coman a deschis rapid scorul în minutul patru, din pasa lui Darius Olaru. Însă, în minutul 18 Andrej Fabry a restabili egalitatea, în urma unui henț controversat comis în careu de Alexandru Pantea.

În repriza secundă, Godberg Coope a adus-o pe UTA Arad în avantaj, în minutul 60. Cu doi jucători eliminați (Alexandru Pantea, 45+4′, Florinel Coman 83′), FCSB a pierdut șirul celor cinci victorii consecutive în Superliga.

Lasă un comentariu