Vlad Chiricheș, desființat după prima apariție în tricoul FCSB: „A rămas același! Mereu aproape de gafă”

Vlad Chiricheș (33 de ani) a revenit după zece ani la FCSB, însă nu a avut partea de cel mai bun meci în tricoul vicecampioanei.

Fundașul central a greșit multe pase și a fost aproape de a marca un autogol în minutul 29. Cu toate acestea, Târnovanu l-a scos în ultima clipă, fiind atent și respingând mingea în corner, evitând astfel să primească gol.

Evoluția lui Chiricheș l-a revoltat pe Gabi Balint, care a fost nemilos cu noul fundaș al FCSB.

„Nu m-a impresionat nimic. Galațiul, disciplinat, se vede mâna lui Dorinel, dar nu știe ce să facă atunci când are mingea. Nu realizează mai nimic. FCSB, foarte lentă. Toți mijlocașii sunt lenți, degeaba pasezi în spate și te miști ca melcul. Multă posesie laterală, fără importanță, foarte slab.

Chiricheș parcă a rămas același, aproape de gafă. Așa îl simți tot timpul. Întârzie să paseze, se complică, joc de cap slab pentru un fundaș central”, a spus Gabi Balint, potrivit Digisport.

Vlad Chiricheș a rezistat doar 64 de minute în primul său meci pentru FCSB, fiind înlocuit în repriza secundă de Haruț.

Chiricheș s-a întors la FCSB după zece ani petrecuți în străinătate. În 2013, el a devenit cel mai scump jucător transferat de la o echipă din campionatul României, când Tottenham l-a achiziționat pentru 9,5 milioane de euro, o sumă-record la acea vreme.

La momentul actual, Vlad Chiricheș este evaluat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, și a evoluat pe parcursul carierei sale la echipe precum FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

La Cremonese, Vlad Chiricheș a jucat în 17 meciuri, dar nu a reușit să marcheze niciun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. A strâns peste 1000 de minute jucate ca fundaș central pentru clubul care a retrogradat la finalul sezonului trecut.

Lasă un comentariu