Vlad Chiricheș, uimit de atmosfera din Ghencea: ”Ne-am simțit cu adevărat acasă!”

FCSB s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, în partida care a marcat revenirea roș-albaștrilor în Ghencea după o pauză de opt ani.

Vlad Chiricheș, după FCSB – CFR Cluj: ”Ne-am simțit cu adevărat acasă!”

Vlad Chiricheș s-a declarat impresionat de atmosfera creată de suporterii FCSB-ului în Ghencea, chiar dacă, în opinia experimentatului fundaș, arena și-a pierdut din spiritul pe care îl avea în trecut.

Totuși, Chiricheș a mărturisit că și-ar dori ca FCSB să joace mai des în Ghencea. Mai mult, Vlad Chiricheș a vorbit și despre ”dubla” cu Nordsjaelland, care îi așteaptă pe roș-albaștrii în turul trei preliminar din Conference League.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor prezenți, au făcut o atmosferă incredibilă. Ne-am simțit cu adevărat acasă. Chiar i-am văzut, a fost un eveniment frumos, unde nu trebuia să lipsești.

E un stadion nou, poate și-a pierdut un pic din spiritul de altădată, dar e un stadion frumos, pe care m-am simțit bine și sper să mai avem ocazia să jucăm aici.

Cred că am controlat jocul și ca posesie, și ca momente de poartă. Au avut și ei ocazii, dar din ce am simțit în teren, nu ceva extraordinar. Azi am jucat 90 de minute, e clar o îmbunătățire. Vin după două luni în care nu am jucat. Am jucat 45 de minute în primul joc, apoi alte 45 de minute în meciul din Conference. E bine că prind ritm. Mă simt bine, mai am nevoie să mă recuperez, sper să prind mai mult ritm, să mă simt mai bine cu colegii și să joc în fiecare meci.

E un început foarte bun, ne dorim să continuăm așa, simțim că suntem bine, avem încredere, avem plăcerea de a juca și atunci când câștigi, asta îți dă moral să mergi la următorul meci și să câștigi din nou.

Am văzut imagini cu Nordjaelland. Sunt o echipă bună, au posesie, joacă bine, sunt agresivi. Sperăm să găsim un plan bun de joc și să ne calificăm.

Îmi doresc să jucăm aici, a fost o atmosferă incredibilă și cred că ne-ar ajuta să jucăm din nou aici”, a declarat Vlad Chricheș la flash-interviu.

Lasă un comentariu