Ziua decisivă pentru transferul lui Vlad Chiricheș: „Mâine ne întâlnim!”

Vlad Chiricheș (33 de ani) este așteptat să dea marți un răspuns ofertei primite de la FCSB, formație alături de care se antrenează în această perioadă.

Fundașul care a evoluat pentru Cremonese în ultimul sezon este dorit cu insistență de FCSB. Vicecampioana i-a permis lui Chiricheș să se antreneze alături de echipă la baza de pregătire din Berceni, iar marți va discuta cu managerul general Mihai Stoica despre posibilitatea de a semna cu formația roș-albastră.

Ziua decisivă pentru transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: „Mâine ne întâlnim!”

Un eventual răspuns al lui Chiricheș ar urma să apară în aceeași zi în care FCSB va afla și dacă va putea disputa pe Stadionul Steaua derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă.

„Cred că mâine vom afla cu certitudine. Eu azi am cam lipsit pentru că am condus toată noaptea și a trebuit să-mi încarc bateriile.

Mâine ne întâlnim. Trag speranțe. Ar fi o lovitură mare pentru noi”, a spus Mihai Stoica.

  • Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013.

Gigi Becali: „Cu Chiricheș mai avem de rezolvat durata contractului și sumele de bani”

Într-o intervenție avută luni, Gigi Becali a oferit ultimele detalii referitoare la posibilul transfer al lui Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul vicecampioanei este convins că formația sa va fi de neoprit în cazul în care va reuși să îl convingă pe căpitanul naționalei.

„O să vedem cu Vlad Chiricheş. O să discutăm, nu ştiu dacă o să îl închidem. Nu ştiu ce va fi. O să vedem. Sunt încă în discuţii. El vrea doi ani, eu îi dau doar unul. (n.r. dacă se rezolvă astăzi) Nu ştiu, să vedem, că am echipă prea bună acum.

Dacă îl luăm şi pe Chiricheş, atunci lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor încă din prima etapă. (n.r. dacă mai e de rezolvat doar durata contractului) Şi sumele de bani”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu