Adrian Bumbescu a spus două cuvinte când a fost întrebat de meciul pe care îl va juca FCSB în Ghencea: ”O anomalie”

FCSB va începe viitorul sezon competițional, 2024-2025, cu SuperCupa României, unde o va întâlni pe Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României.

FCSB a ales să dispute această partidă pe Stadionul Ghencea deoarece Arena Națională, stadionul pe care echipa lui Elias Charalambous a jucat meciurile de pe teren propriu în acest sezon, nu este disponibil la acea dată.

Adrian Bumbescu, fostul fundaș central al Stelei, a avut o reacție vehementă când a fost întrebat ce părere are despre faptul că FCSB va juca în Ghencea.

”O anomalie. Când ei fac ne fac cum ne fac și au răutatea pe care o am, îi mai și primim în Ghencea. Eu nu am înțeles niciodată problema asta.”, a spus Adrian Bumbescu la Fotbal Club.

Mihai Stoica a spus de ce FCSB va juca pe Stadionul Steaua

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a dezvăluit că totul este oficial de acum și că roș-albaștrii vor juca în Ghencea până când se vor putea întoarce pe Arena Națională.

”Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Națională!

Cum se va elibera Arena Națională și va fi redată fotbalului, chestie pe care nu o să o înțeleg niciodată…

Vom juca în Ghencea pentru că Ghencea… Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA, Steaua și-așa mai departe! Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui”, a spus Mihai Stoica.

”Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Națională!

2 comentarii la „Adrian Bumbescu a spus două cuvinte când a fost întrebat de meciul pe care îl va juca FCSB în Ghencea: ”O anomalie””

  1. Bumbac ăsta , prost a fost prost este, și prost va muri.Când juca la Steaua , el juca pe post de cotonogar, era paralel cu fotbalul.Norocul lui că îl avea pe marele Belodedici!!

    Răspunde
  2. O anomalie este un club de fotbal bugetar ca CSA, unde el are salariu și din banii mei. Desființarea este o soluție normala. Armata să joace în liga țărilor nato…

    Răspunde

Lasă un comentariu