Adrian Mutu următorul selecționer? Adrian Mutu a dat răspunsul

România a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a pierdut în optimile de finală ale competiției, scor 0-3, contra Olandei.

Contractul lui Edward Iordănescu (46 de ani) cu prima reprezentativă expiră, iar la finalul duelului contra ”Portocalei Mecanice” a lăsat de înțeles că este gata să plece.

Adrian Mutu: ”Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club”


Adrian Mutu (45 de ani) ar fi principalul favorit să îl înlocuiască pe actualul selecționer. ”Briliantul” este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj și a fost întrebat direct dacă și-ar dori să preia echipa națională.

Fostul mare atacant român nu s-a ferit și a dezvăluit că, în acest moment, și-ar dori să fie antrenorul unei echipe de club.

”(n.r. – Îți pregătești postul de selecționer?) Nu, hai să nu vorbim de asta.

Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club, sincer vă zic. Nu aș putea să dau un răspuns în ceea ce privește această problemă. Nu știu ce răspuns aș da, în momentul ăsta vreau să antrenez o echipă de club, nu mă gândesc la alte lucruri.

Sunt și alți antrenori mult mai în vârstă și experimentați care sunt liberi, poate ei sunt mai indicați pentru postul acesta”, a spus Adi Mutu, potrivit Fanatik. 

Edi Iordănescu se gândește la plecarea de la echipa națională

Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de ce s-a realizat aici. Cred că echipa națională poate să crească. Am nevoie de odihnă. Sincer, au fost multe nopți cu 3-4 ore de somn. Am nevoie de odihnă, apoi cu siguranță va fi o discuție cu Federația și mai ales va fi o discuție cu familia mea.

În momentul ăsta, simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate grei, cu atacuri în multe momente, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

2 comentarii la „Adrian Mutu următorul selecționer? Adrian Mutu a dat răspunsul”

  1. Autoritatea lui Mutu ca antrenor va fi întotdeauna afectată de tarele sale moral – comportamentale. De asta trebuie să țină cont și el și FRF.
    Are cumva FRF motive să – l înlăture pe Iordănescu jr.? Cumva nesupunere?

    Răspunde

Lasă un comentariu